Skip to main content
Til toppen

Manfrotto MS0490C Lysstativ Nanopole Karbonfiber

Varenummer: 506296
Produktnummer: MS0490C
EAN: 8024221698602
inkl. mva.

Lysstativ Nanopole MS0490C Karbonfiber

  • Kun 750 g*, Manfrottos letteste Nano Stand noensinne!
  • Perfekt for bærbar belysningsutstyr
  • Praktisk utjevningsben for ujevnt terreng
  • Kompakt 51 cm hopvikt längd
  • Avtagbar karbonfibermidtsøyle for håndholdt bruk

Nanopole karbonfiber lysstativ er Manfrottos letteste lysarmatur noensinne, skreddersydd for skapere som leter etter måter å gjøre utstyret deres mer kompakt og lettere.

Med en lett vekt på bare 750 g * takket være den lette aluminiumsbunnen og karbonfiberstøtten, er Light Stand Nanopole Carbon Fiber det perfekte stativet for lite belysningsutstyr opp til 1,5 kg, for eksempel kamerablits og LED-lys, som vanligvis er utstyret til det vektbevisste, kreative valget mens de jobber inn og ut av studioet.

Ikke bare er dette lysarmaturet det perfekte stativet når du fotograferer mens du er på farten, dette produktet er produsert i Italia til de høyeste standarder som garanterer håndverk og materialer av høy kvalitet som kundene kan stole på.

Den kompakte foldede lengden på bare 51 cm gjør Nanopole stativet egnet for kabinbagasje, og er også perfekt for de med veldig begrenset bæreplass. Den glir også pent inn i stativvesken på siden av de fleste kameravesker for å sikre at brukeren kan holde utstyret sitt kompakt, og reise lett uten at det går ut over belysningsutstyret. Nanopole Carbon Fiber Light Stand har et nyttig utjevningsben som lar brukeren opprettholde stabil vertikal belysningsstøtte selv i utfordrende miljøer som ujevn bakke, indre bygater eller til og med steinete åser. For økt sikkerhet har basen også en krok som du kan bruke sammen med en sandpose for å tynge den når den brukes utendørs. Denne allsidige lysarmaturen har flere monteringsalternativer, inkludert en 16 mm (5/8") stift i rustfritt stål med en 3/8" gjenge pluss en avtakbar 1/4" gjengeadapter som lar deg feste et bredt spekter av belysningsverktøy.

Nanopole Carbon Fiber Light Stand har sine lette funksjoner takket være det avtakbare midtstykket av karbonfiber med hurtiglåsing og hurtigutløsning, som også kan brukes som en håndholdt bom for å plassere belysningen nøyaktig der den trengs.
* 750 g uten 1/4 " adapter

Lenker
Min side