Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 143A Magic Arm Kit (143N+143BKT)

Varenummer: 505725
Produktnummer: 143A
EAN: 8024221017724
inkl. mva.

Magic Arm med kamerafeste

- Magic Arm er produsert etter strenge kvalitetskrav i Italia
- Laget av aluminium, for å tilby høy lastekapasitet og stor robusthet.
- 3 kg nyttelast og 53 cm lengde
- Enkel å stille inn og låse med én hånd
- Leveres med kamerafeste 143BKT

Den perfekte armen for små lys eller kameraer. Den superpraktiske Magic Arm gjør virkelig alt du vil at den skal gjøre, og øker verdien av enhver fotoseanse, slik at du kan ta flotte bilder uten problemer. Designet til Italias verdensledende kvalitetsstandarder, er denne attraktive fotoarmen laget av slitesterk aluminium, slik at du kan være sikker på at den er bygget for å vare livet ut, selv for den mest aktive fotografen.

Den er fantastisk allsidig og har et kamerafeste av høy kvalitet, og festes perfekt til en Super Clamp. Dette gjør det til et perfekt tilbehør for mange fag, og en viktig del av utstyret ditt. Den kan også bære opptil 3 kg, noe som gjør den til et sterkt bruksrede, men til tross for dette måler den bare 53 cm i lengde, så den er veldig enkel å ha med i vesken.

Denne lengden betyr at du enkelt kan kombinere den med en rekke tilbehør også, noe som gjør den til fotoarmen for nesten alle jobber. Men det er ikke alt, takket være en innovativ svinglåskontroll kan du sikte og skyte mer presist enn noen gang, og dette med bare noen få kvikke bevegelser. Dette gjør at du kan jobbe raskt og smart, og alltid få perfekte bilder.

Lenker
Min side