Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 386BC-1 Nanoclamp med adapter 147 - 3/8" - 1/4" Hann - Hann

Varenummer: 505805
Produktnummer: 386BC-1
EAN: 8024221636840
inkl. mva.

Nano Clamp med adapter 147 - 3/8" - 1/4" Hann - Hann

Nanoklemme

- Liten og lett nok til å bære i en jakkelomme
- Redesignet grepflate, patentert skjult gjengesystem
- Høyfriksjonstape for å forbedre grepet på rør, søyler og stenger
- 3/8" og 1/4" innvendig gjenger for allsidighet
- Patentert skjult gjengesystem
- Med adapter 147 - 3/8" - 1/4" Hann - Hann

Lett, pålitelig og bærbar, Nano Clamp er en versjon av den populære Super Clamp i lommestørrelse. Dette høykvalitetsklippet er et smart valg for fotografer som ønsker å kutte ned på plass og maksimere effektiviteten, og gir en ekstra hjelpende hånd.

Nano Clamp er et uunnværlig tilbehør, som ingen fotograf bør være foruten, for å kunne montere utstyr raskt og sikkert. Den klemmer kjevene rundt stativer, inventar, hyller og bjelker, og er ekstremt tilpasningsdyktig og et ideelt valg for å håndtere det uventede. Laget av slitesterk og lett aluminium, og tar ingen plass i vesken. Den veier bare 110 g, men tåler belastninger på opptil 4 kg med letthet. Utrolig lett å frakte med deg, og du vil garantert finne nye bruksområder for den hver eneste gang.

Utformet med intuitive teknologiske fremskritt, jobben blir gjort med letthet. Det nye patenterte skjulte gjengesystemet, høyytelses låsehåndtak i aluminium og en unik overflatedesign, og muligheten til å gripe rundt eller flate stenger gjør det til et smart og pålitelig valg. Den er også utstyrt med en ny høyfriksjonstape for bedre grep og økt sikkerhet.

Nano Clamp er utstyrt med 3/8" og 1/4" innvendige gjenger og kompatibel med et bredt utvalg av belysningstilbehør. Den passer også perfekt med antirotasjonsadapter på friksjonsarmer. Nano Clamp er designet i Italia med høyeste kvalitet.

Manfrotto 244 + 386-B1 Friktionsarm Kit Nano Clamp

505773
244MICROKIT
Lenker
Min side