Skip to main content
Til toppen

Manfrotto Ryggsekk Pro Light Cinematic Balance

Varenummer: 505949
Produktnummer: MB PL-CB-BA
EAN: 8024221681895
inkl. mva.

 

  • Rommer DSLR eller speilfri med DJI Ronin M / MX
  • Rommer alle gimbaltilbehør og videobenstativ
  • Sterk, lett konstruksjon designet for lange arbeidsøkter
  • Unnagjemt stropp for festing av videorammer og stativ
  • Praktisk sidetilgang for raske linseendringer

Manfrotto Pro Light Cinematic Balance videoryggsekk er en profesjonell videografveske designet for et enmanslag som trenger å bære alt som kreves for å gjøre jobben sin i en enkelt veske. Denne ryggsekken er konstruert for å holde og beskytte en VDSLR eller speilfri med flere objektiv, og DJI Ronin M / MX er fullt oppbygget takket være signaturen, skilleveggene i Camera Protection System. En uavhengig kontrollpostvennlig lomme for bærbar PC kan romme en enhet opp til 17''.

Takket være sine dedikerte interne rom, er denne ryggsekken den perfekte løsningen for å få plass til et komplett videosett. Sidelommen rommer DJI RONIN M / MX fjernkontrollen og hovedenheten, og en dedikert glidelås inne rommer det demonterte håndtaket. Takket være den eksterne sideadkomsten er det enkelt å alltid ha Ronin for hånden. Signaturen NeverLose-båndet sikrer ditt videoutstyr, og det er en ekstra dedikert tilkobling som holder din monterte Ronin Grip tilkoblet.

Brystreimene, skulderreimene og midjebeltet er fullt justerbare for den mest komfortable, tilpassede passformen. Ryggsekken er laget av vannavstøtende Rip-Stop nylon / polyester, hul ITW Nexus Buckles og Duraflex materiale, og er ultralett, men likevel sterk nok til å beskytte et bredt utvalg av utstyr for lange arbeidssøkter. Den har også ekstern glidelås og strekklommer, for tilbehør og en vannflaske. Ryggsekken leveres med et DuoFace sol / regndeksel for å beskytte mot tøft vær og reflekterer sollys for å holde utstyret kaldt og tørt hele dagen.

Laptop-lomme 17
Største innvendige bredde 33.0, 33.0 cm
Største innvendige lengde 52.0 cm
Type Ryggsekk
Største innvendige høyde 21.5 cm
Egenskaper
Produktets vekt 2.5 g
Lengde 59.0 cm
Bredde 37.0 cm
Høyde 23.0 cm
Lenker
Min side