Skip to main content
Til toppen

Manfrotto Ryggsekk Pro Light Multiloader M

Varenummer: 511228
Produktnummer: MB PL2-BP-ML-M
EAN: 8024221717778
inkl. mva.

Manfrotto Backpack PRO Light Multiloader M for DSLR/videokamera - 4 tilgangspunkter, justerbart bæreselesystem og stativbraketter - bær den som en ryggsekk, slynge eller duffelbag

  • 4 tilgangspunkter for å nå akkurat det utstyret du trenger
  • Den nye M-Guard™ gir det høyeste nivået av beskyttelse for utstyret
  • 3 ergonomiske bruksområder: Ryggsekk, slynge eller duffelbag
  • Uttrekkbart beltesystem sikrer flere stativer/støtteutstyr
  • Justerbart bæreselesystem og dobbel justerbar bryststropp

Manfrotto PRO Light Multiloader kameraryggsekk er en profesjonell kameraveske som er spesialdesignet for å gi uovertruffen utstyrsbeskyttelse som passer preferansene og arbeidsflytene til alle profesjonelle fotografer eller filmskapere.

For profesjonelle fotografer og filmskapere som jobber med oppdrag, er kameravesken som bærer og beskytter kameraene deres like avgjørende for at den kreative prosessen skal fungere.

PRO Light-ryggsekkene introduserer det helt nye M-Guard™ beskyttelsessystemet som er spesialdesignet og laboratorietestet for å garantere maksimal beskyttelse og slagfasthet, spesielt i områder av vesken hvor beskyttelse er mest avgjørende. M-Guard ™ skillevegger er laget av EVA-skum med høy tetthet som gir eksepsjonell støtdemping samtidig som den opprettholder en supertynn profil. I tillegg tilfører SAS-TEC, et viskoelastisk minneskum og multi-slag utholdenhet, en strukturell forsterkning til den nedre delen av sekken som gir ekstra støtdempende egenskaper. For en enda bedre bekymringsfri opplevelse kan en TSA-godkjent hengelås brukes til å sikre wiretrekkeren for å lukke hovedrommet.

PRO Light Multiloader tilbyr 4 tilgangspunkter for den ultimate bærefleksibiliteten. Den fremre tilgangsfliken åpner det polstrede kamerautstyrsrommet helt. To sideklaffer gir rask tilgang til strategisk plasserte kameraer eller linser for raskt utstyrsbytte, og den øvre tilgangen gir et raskt grep om det mest brukte utstyret.

Multiloader-ryggsekken tilbyr en fullstendig modulær bag som har 3 forskjellige bærekonfigurasjoner. Ved å bruke forskjellige kombinasjoner av sele og stropper, kan den brukes enten som en ryggsekk for maksimal komfort, en løkkeveske for raskt linseskift eller som en duffelbag for full tilgang på farten.
Den tilbyr også et sidefeste som kan bære et stativ i full størrelse (opp til 055-serien) og et frontfeste som kan deles i to for å støtte enkeltbens stativer eller små lysstativer. Den har også et sjekkpunktvennlig 15” laptoprom, justerbar overkroppshøyde, doble bryststropper og et polstret midjebelte for fordeling av lasten.

Denne ryggsekken er bygget for å beskytte profesjonelt utstyr samtidig som den gir optimal komfort selv i lange perioder. Bæreselesystemet fordeler ikke bare vekten jevnt fra skuldrene til midjen og hoftene, men maksimerer også pusteevnen gjennom et konturert EVA mesh-panel. Ryggsekken er laget av vannavstøtende Ripstop nylon/polyester stoff med forsterkende garn for å oppnå balanse mellom lett vekt, unikt utseende og høy kapasitet.

Duraflex hardware, YKK glidelåser, hypalonforsterkning, trimmere og avtrekkere gjør ryggsekken både ultralett og sterk nok til å tåle den mest intensive bruken og sikre langsiktig beskyttelse for en stor mengde utstyr. Den kommer også med et DuoFace sol-/regntrekk, som gir ekstra beskyttelse i tøft vær og reflekterer sollys og holder utstyret kjølig og tørt hele dagen.

Sekken veier 2.16 kg, størrelsen på kamerainnsatsen er 26 x 15.5 x 42 cm, innvendig mål 26 x 15.5 x 47 cm og ytre mål 35.5 x 26 x 54 cm.

Lenker
Min side