Skip to main content
Til toppen

Manfrotto Skulderveske Advanced III Messenger M

Varenummer: 511870
Produktnummer: MB MA3-M-M
EAN: 8024221721843
inkl. mva.

Beskyttende allsidig veske for kamerautstyr og 14" bærbar PC - Skjult holder for lite stativ -Stabiliseringsstropp og rask lengdejusteringsspenne - Vannavvisende stoff og inkludert regntrekk

Manfrotto skulderremveske Advanced III Messenger M - Rommer fullformat DSLR eller speilløst kamera med 70-200 mm f/2.8 objektiv + ytterligere to objektiver

  • Rommer fullformat DSLR eller speilløse kameraer + ekstra objektiver
  • Beskyttende allsidig veske for kamerautstyr og 14" bærbar PC
  • Skjult holder for lite stativ
  • Stabiliseringsstropp og rask lengdejusteringsspenne
  • Vannavvisende stoff og inkludert regntrekk

Denne vesken er et eksempel på komfort og bekvemmelighet for rask fotografering. Advanced Messenger Camera Case M III for DSLR og CSC gir deg alt du trenger. Denne vesken lar deg pakke en stor mengde utstyr i henhold til kravene til all fotografering. Denne vesken har plass til kameraene og objektivene dine, samt et lite stativ festet med to interne strikksnorer. 

Innerrommet kan justeres etter behov. De uttakbare, polstrede rommene lar deg enkelt slå ned det speilløse kameraet eller DSLR-kameraet ditt. Dette kan passe til et DSLR med et 70-200 mm f/2.8-objektiv på pluss to objektiver til som gir deg all den kreative rekkevidden du trenger, og den kan tilpasses et DJI Mavic Pro 2-deksel. Det polstrede kamerarommet har det splitter nye Manfrotto M-Guard™ beskyttelsessystemet. Den er laget av spesielt EVA-skum med høy tetthet og gir enestående støtdempende respons med en supertynn profil. De tilpassbare brettemønstrene gir maksimal allsidighet for å beskytte kameraet fullstendig samtidig som plassbruken maksimeres.

Den øvre klaffen lar deg enkelt ta tak i kameraet for et raskt fotograferingstempo. Budvesken åpnes med både borrelås eller spennene. Ytterligere designfunksjoner i denne kameravesken inkluderer et polstret rom for din 14-tommers bærbare datamaskin og en justerbar skulderstropp for komfort og bekvemmelighet. Den er også utstyrt med en stabiliseringsstropp som muliggjør enkel bevegelse til fots eller på sykkel ved å redusere bevegelsen slik at du kan være sikker på at utstyret ditt forblir på plass uten risiko. Skulderremmen har også en rask lengdejusteringsspenne for raskt å forlenge stroppen og gjøre det mulig å svinge vesken raskt over kroppen og ta frem kameraet for fotfeste. Den kommer også med en stor frontlomme med flere rom for å oppbevare alt tilbehøret ditt.

Alt utvendig stoff er behandlet, noe som gjør vesken vannavstøtende og den kan forsterkes ytterligere med den medfølgende regnbeskyttelsen under ugunstige værforhold.

Vesken veier 1.09 kg, innvendig mål er 36 x 13 x 26 cm og ytre mål 39 x 19.5 x 28 cm.

Egenskaper
Farge Svart
Lenker
Min side