Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 645 Stativ Video Fast Twin MS Alumimium

Varenummer: 506441
Produktnummer: 680534
EAN: 8024221702811
inkl. mva.

645 Fast Twin Alu videostativ

• ULTRA L_LOCK: for den mest robuste støtten noensinne
• 100 mm halvkule, kompatibel med en 75 mm halvkuleadapter
• Har en vinkelmekanisme for 3 vinkler for enkel montering
• Utstyrt med spikerføtter med gummideksel for et fast grep
• 2 i 1 spreder øker stativstabiliteten (selges separat)

645 FTT Fast Twin Alu videostativ har doble rør og Ultra L-Lock teknologi for den mest robuste støtten noensinne. Stativet er utstyrt med en 2 i 1 halvkule-løsning: en standard 100 mm skål sammen med en 75 mm adapter for å gjøre det mulig å bruke et større utvalg av videohoder. Den har også en midtsprederlås.

Dette sortimentet ble utviklet med det primære målet å tilrettelegge for videografi ved å redusere oppsettetider og vedlikehold. De synkroniserte lukkemekanismene mellom øvre og nedre lås gjør at videografer kan kontrollere hele benet med en enkelt lås, og dermed kunne begynne å jobbe på rekordtid. Det nye stativet gir maksimal allsidighet, støtter bruk av et bredt utvalg av hoder og sikrer maksimal stivhet mens den er ekstremt lett.

I tillegg er den kompatibel med 2 i 1 gulv og midt teleskopspreder (selges som tilbehør), og den har en 3-vinkelmekanisme for enkel montering. Den er utstyrt med spikerføtter med gummideksler for et fast grep og tilpasningsevne til de mest forskjellige innspillingsstedene.

Lenker
Min side