Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 087NWB Stativ Wind-Up 3-delt Svart

Varenummer: 505700
Produktnummer: 087NWB
EAN: 8024221056020
inkl. mva.

Wind Up stativ med sikkerhetswire

  • Kraftig kamerastativ med 370 cm maksimal høyde
  • Nivå for ujevnt terreng
  • Svart forkrommet stålramme med uttrekkbar søyle
  • Leveres med sikkerhetswire
  • Støtter opptil 30 kg

Det perfekte, allsidige kamerastativet. Dette veldesignede opptrekksstativet kombinerer alle funksjonene du forventer av et slitesterkt stativ. Blandingen av styrke, portabilitet og stabilitet er viktige punkter, for seriøse fotografer som ønsker å få perfekte bilder selv i vanskelige miljøer. Og den er laget av elegant sort kromstål, som gjør at den ser bra ut og gir gode resultater.

Dette kraftige kamerastativet er laget for å vare, selv når det brukes i ulendt terreng og med tung belastning. Det forkrommede stålet gir styrke og ser elegant ut, og den har 3 seksjoner, hvorav to kan heves. Dette gjør det mulig å heve og senke stativet raskt, uten rot. Faktisk kan den strekke seg så høyt som 370 cm, noe som gir deg muligheter til å fange nesten hvilket som helst motiv.

Toppen har praktiske og universelle fester for total kompatibilitet, og hjelper deg enkelt å mikse og matche med det utstyret du trenger. Den har en 16 mm hylse og en 16 mm pin inkludert. Stativet kan støtte opp til imponerende 30 kg. Utjevningsbeinet holder alt trygt og stabilt, selv på dårlig underlag, og du kjøper hjul hvis du vil skli over gulvet uten anstrengelse.

Lenker
Min side