Skip to main content
Til toppen

Manfrotto MT055XPRO3 Stativben Foto Alu 3-seksjoner

Varenummer: 506315
Produktnummer: MT055XPRO3
EAN: 8024221623215
inkl. mva.

055XPRO 3-delt aluminiumsstativ med horisontal midtsøyle

  • 90° søylesystemet tillater bilder fra nye perspektiver
  • Quick Power Lock-systemet muliggjør et raskt, stabilt og enkelt oppsett
  • Easy Link gjør det mulig å feste ekstra tilbehør til stativet, som LED-belysning
  • Nye benvinkelvelgere for et velfungerende system
  • Enestående italiensk design og funksjon

Den viktigste egenskapen til 055XPRO3 er dens 90° midtsøylemekanisme som gjør at midtsøylen kan brukes vertikalt som vanlig, eller horisontalt for å åpne opp et bredt spekter av innramming og opptaksmuligheter; dette gjør 055XPRO3 til et ekstremt allsidig stativ, egnet for et bredt spekter av fotografering og videoapplikasjoner. Den horisontale sentersøylemekanismen er plassert i stativets øvre benbrakett for kompakthet, men den er enkel og rask å vinkle når du trenger det. Bytte mellom vertikal og horisontal søyleposisjon krever ingen demontering, og kan også gjøres med et kamera tilkoblet.

Bena på 055XPRO3-stativet er også raske å heve og justere, takket være Quick Power-låsespakene som låser og frigjør hver benseksjon. Den spesielle utformingen av QPL-knottene gir muligheten til å åpne alle bendeler i én handling. QPL spakdesign tilbyr også kraftigere låsing av hver seksjon, noe som gjør at stativet er mer stabilt og stivt enn med tradisjonelle benlåser. Intuitive og ergonomiske benvinkelvelgere gjør at hvert ben kan justeres uavhengig og stabilt til alle de forhåndsinnstilte vinklene, noe som gir stor posisjoneringsfrihet.

Et vater er innebygd i toppen av midtstolpen for presis innramming. Vaterpasset roterer fritt rundt midtstolpen, slik at det kan plasseres der det er lettest for deg å se det mens du justerer stativet, og uten at det skjules av det påmonterte hodet og kameraet, eller kommer i veien for hodet. eller kamerakontroller. Det øvre benbraketthuset 055XPRO3 har en Easy Link-kontakt for tilkobling av bilde- eller videotilbehør (f.eks. en LED-belysning, blits, reflektor eller annet utstyr) til en tilbehørsarm eller konsoll, og gjør stativet til et praktisk mobilt studio. 055XPRO3 er produsert i Italia av Manfrotto

Lenker
Min side