Skip to main content
Til toppen

Manfrotto MT055CXPRO4 Stativben Foto Karbon

Varenummer: 506314
Produktnummer: MT055CXPRO4
EAN: 8024221623239
inkl. mva.

055XPRO 4-delt karbonfiberstativ

  • 90° søylesystemet tillater bilder fra nye perspektiver
  • Quick Power Lock-systemet muliggjør et raskt, stabilt og enkelt oppsett
  • Easy Link gjør det mulig å feste ekstra tilbehør til stativet, som LED-belysning
  • Nye benvinkelvelgere for et velfungerende system
  • Enestående italiensk design og funksjon

Den nye 4-seksjons 055 karbonfiberrammen gir maksimal stivhet fra de letteste komponentene; et mesterverk av teknologi beregnet på fotografer som vil ha det beste fra stativet sitt og som er lett å transportere. Benrør laget av 100 % karbonfiber og nytt QPL benlåsesystem øker stivheten på stativet og absorberer vibrasjoner og stabiliserer kamerautstyret under alle forhold. Karbonfiberrør og magnesiumstøpegods reduserer også vekten på dette stativet sammenlignet med tilsvarende aluminiumsversjon.Den 4-seksjonsdesign gjør dette stativet enkelt å brette sammen til et mer kompakt format for enklere transport.

Den viktigste funksjonen til 055CXPRO4 er dens 90° midtsøylemekanisme som gjør at midtsøylen kan brukes vertikalt som vanlig, eller horisontalt for å åpne opp et bredt spekter av innrammings- og opptaksmuligheter; dette gjør 055CXPRO4 til et ekstremt allsidig stativ, egnet for et bredt spekter av fotografering og videoapplikasjoner. Den horisontale sentersøylemekanismen er plassert i stativets øvre benbrakett for kompakthet, men den er enkel og rask å vinkle når du trenger det. Bytte mellom vertikal og horisontal søyleposisjon krever ingen demontering, og kan også gjøres med et kamera tilkoblet.

Bena på 055CXPRO4-stativet er også raske å heve og justere, takket være Quick Power-låseknappen som låser og frigjør hver benseksjon. Den spesielle utformingen av QPL-knottene gir muligheten til å åpne alle bendeler i ett trinn. QPL spakdesign tilbyr også kraftigere låsing av hver seksjon, noe som gjør at stativet er mer stabilt og stivt enn med tradisjonelle benlåser. Intuitive og ergonomiske benvinkelvelgere gjør at hvert ben kan justeres uavhengig og stabilt til alle de forhåndsinnstilte vinklene, noe som gir stor posisjoneringsfrihet.

Et vater er innebygd i toppen av midtstolpen for presis innramming. Vaterpasset roterer fritt rundt midtstolpen, slik at det kan plasseres der det er lettest for deg å se det mens du justerer stativet, og uten at det skjules av det påmonterte hodet og kameraet, eller kommer i veien for hodet. eller kamerakontroller.

Det øvre benbraketthuset 055CXPRO4 har en Easy Link-kontakt for tilkobling av bilde- eller videotilbehør (som LED-lyspære, blits, reflektor eller annet utstyr) til en tilbehørsarm eller konsoll, noe som gjør stativet til et praktisk mobilt studio.

Lenker
Min side