Skip to main content
Til toppen

Manfrotto Stativkit Befree GT Alpha Karbonfiber

Varenummer: 506153
Produktnummer: MKBFRTC4GTA-BH
EAN: 8024221688788
inkl. mva.

Befree GT karbonfiber designet for Sony A-kameraer

  • Profesjonelt reisestativsett
  • Dedikert plate maksimerer stabiliteten i alle kameraposisjoner
  • Det nye M-lock-systemet muliggjør rask og sikker håndtering
  • Senterkuleledd sikrer jevn og presis sammensetning
  • Unik premium design, 100 % laget i Italia

Manfrottos profesjonelle Befree GT Carbon Fiber A-stativ og kuleledd, er en spesialversjon av Befree GT Carbon Fiber som er dedikert til alle Sony a-kamerabrukere som ønsker maksimal ytelse og stabilitet i alle opptaksposisjoner.
Hurtigkoblingskabelen er designet for å matche kamerahuset Sony a7 og Sony a9 for å sikre perfekt grep, selv i de mest vinklede kameraposisjonene. Den fremre utstikkende hælen på platen blokkerer kameraet fysisk, hindrer spill i både vippe- og rotasjonsbevegelser, og holder kameraet sikkert festet til hodet. Resultatet er imponerende kamerastabilitet, som tar bildeskarphet til høyeste nivå. Platen er også fullt kompatibel med verdens mest brukte standard hodefester: Manfrotto RC2 og Arca-sveitsisk stil. Med denne aluminiumsplaten montert på kameraet kan alle Manfrotto-hoder og nesten alle stativhoder på markedet med tilbehør av Arca-type monteres raskt og enkelt uten å demontere komponenter.

Befree GT Karbonfiber er dedikert til profesjonelle fotografer som trenger overlegen ytelse i bærbart og lett format. Det er den mest profesjonelt avanserte løsningen i Manfrottos brede utvalg av reisestativer. Og samtidig er den perfekte kombinasjonen av portabilitet - kun 43 cm foldet - og imponerende stabilitet, som garanterer feilfri og enkel håndtering, selv med en belastning på 12 kg. Den ergonomiske designen gjør Manfrotto Befree GT Carbon Fiber komfortabel, rask og sikker, noe som gjør at de mest krevende fotografene kan sette opp utstyret sitt raskt og enkelt, slik at de kan fokusere på å få det perfekte bildet. Spindelen er designet for å sikre maksimal stabilitet på alle typer terreng, inkludert de mest ujevne, og alltid holde kameraet helt stabilt og klart til å produsere de skarpeste bildene. Edderkoppen på denne innovative modellen har også en Easy Link, akkurat som Manfrottos profesjonelle 190 & 055 stativ, som lar fotografer forbedre kreativiteten ved å legge til tilbehør som gjør bildene deres unike og uforglemmelige. Hvis du vil legge til lys eller reflekser, kan du nå ta fantastiske utendørsbilder som tidligere bare kunne oppnås med tunge belysningsstativ.

Den har M-lock, den nye roterende låsen utviklet av Manfrotto for å tilfredsstille alle som leter etter en rask, brukervennlig, kompakt løsning. I tillegg har M-Lock ingen utstikkende deler og mekanismen lukker seg perfekt rundt hodet, noe som gjør at Befree GT karbonfiber lett kan gli inn og ut av kofferten.

Den ergonomiske vinkelvelgeren er designet for å brukes jevnt av både høyre- og venstrehendte fotografer, slik at alle enkelt kan endre perspektivet og finne riktig stativinnstilling uten å miste fokus på fotograferingen de ønsker å gjøre.

Befree GT Karbonfiber kan enkelt settes til tre uavhengige benvinkelposisjoner, noe som garanterer komplett fotograferingsevne for alle kreative ideer som kan dukke opp utendørs.

Dette stativet er utstyrt med Manfrotos avanserte 496 aluminium sentralstrålehode (MH496-BH), et bærbart, men likevel kraftig og intuitivt hode som gjør det mulig å gjøre en jevn og presis kamerabevegelse. Dette avanserte kulehodet kombinerer praktiske funksjoner med høy ytelse og har tre uavhengige kontroller som gir allsidigheten som passer til alle miljøer. En viktig ergonomisk knott håndterer kulelåsen, en integrert friksjonskontrollknott justerer ballspenningen slik at vekten på utstyret alltid er perfekt balansert og skudd rammes enkelt. En uavhengig panoramaknapp holder horisonten flat og beveger kameraet horisontalt, noe som muliggjør fantastiske landskapsbilder. Innramming av 496 er lettere og åpner for ubegrensede muligheter, slik at du kan kjøre alle vinkler du kan tenke deg.

Hodet er utstyrt med en unik hurtigkoblingsplate som gjør det fullt kompatibelt med verdens mest utbredte standard hodefester: Manfrotto RC2 og Arca-Swiss type. Med denne aluminiumsplaten montert på kameraet kan alle Manfrotto-hoder og nesten alle stativhoder på markedet med tilbehør av Arca-Swiss-type kobles til raskt og enkelt uten å måtte demontere komponenter.

Befree GT carbon a er det beste profesjonelle reisestativet for alle fotografer som ønsker maksimal ytelse både fra stativet og fremfor alt fra a-kameraene fra Sony. Dette robuste, men lette stativet er den optimale kombinasjonen av soliditet, portabilitet, enkel justering og håndtering. Det er bygget for å gi fotografer muligheten til å uttrykke sin individualitet og oppnå de mest dristige og eksepsjonelle bildene med kameraet, med tillit til at de støttes av en profesjonell løsning som aldri vil skuffe dem.

Lenker
Min side