Skip to main content
Til toppen

Manfrotto MK055XPRO3-3W Stativkit Foto Alu 3-Vägshode

Varenummer: 506144
Produktnummer: MK055XPRO3-3W
EAN: 8024221623291
inkl. mva.

Stativsett MK055XPRO3-3W 3-veis Alu.

  • 90° søylesystemet tillater bilder fra nye perspektiver
  • Enkel å installere takket være Quick Power Lock-låsemekanismen
  • Glatt håndtering takket være den nye benvinkelvelgeren
  • XPRO 3-veis hode ideelt for presis innramming på alle akser

En av hovedtrekkene til 055XPRO3 er dens 90° sentersøylemekanisme som gjør at søylen kan heves vertikalt som vanlig, eller horisontalt for å åpne for nye innrammings- og fotograferingsmuligheter; dette gjør 055XPRO3 til et ekstremt allsidig stativ, egnet for et bredt spekter av fotografering og videoapplikasjoner. Den horisontale søylemekanismen er plassert i stativets øvre aluminiumskrone for kompakthet, men det er enkelt og raskt å vinkle når du trenger det. Bytte mellom vertikale og horisontale søyler krever ingen demontering, og kan til og med gjøres med et kamera festet.

Bena på 055XPRO3-stativet er også raske å forlenge og justere, takket være Quick Power-låseknottene som låser og frigjør hver benseksjon. Den spesielle utformingen av QPL-knotten tillater en mer praktisk enhåndsbetjening av alle bendeler i ett øyeblikk. QPL-spakdesignet tilbyr også kraftigere låsing av hver seksjon, noe som betyr at stativet er mer stabilt og stivt enn tradisjonelle benlåser. Intuitive og ergonomiske benvinkelvelgere gjør at hvert ben kan stilles uavhengig og stabilt til alle de forhåndsinnstilte vinklene, noe som gir stor plasseringsfrihet.

Et vater er innebygd i toppen av midtstolpen for presis innramming. Vaterpasset roterer fritt rundt midtsøylen, slik at det kan plasseres der det er lettest for deg å se det mens du justerer stativet, og uten å bli skjult av det monterte hodet og kameraet, eller komme i veien for hodet eller kameraet. kontroller.
Det øvre benfestet på 055XPRO3 har en Easy Link-kontakt for å feste et bilde- eller videotilbehør (f.eks. et LED-lys, blits, reflektor eller annet utstyr) til en tilbehørsarm eller -brakett, og gjør stativet om til et praktisk mobilstudio.

X-PRO treveishodet har uttrekkbare knotter som gjør det ekstremt kompakt, og har også nye friksjonskontroller, for å balansere vekten på kamerautstyret slik at presise justeringer kan gjøres med låseknottene åpne, så er det bare å låse det når du er klar til å skyte.

055XPRO3 og X-PRO treveishodene er produsert i Italia av Manfrotto

Lenker
Min side