Skip to main content
Til toppen

Manfrotto Stativkit Video 290 Light + 400AH

Varenummer: 506150
Produktnummer: MK290LTA3-V
EAN: 8024221667486
inkl. mva.

290 Lett aluminiumstativ med Befree Live videohode

  • Fleksibel fotografering med 2 benvinkler
  • Justerbare benlåser i slitesterk aluminium
  • Fast grep takket være benvarmere i gummi
  • Mykere bevegelse med Fluid Drag System
  • Stativ og hode laget med høy kvalitet i Italia

Denne versjonen av 290 Light er et stativ som har det nye Befree videohodet, og er beregnet på vloggere og journalister på farten. Dette videostativsettet kombinerer ytelse og innovative designdetaljer med høy pålitelighet. Det nye Befree Live-videohodet tilbyr profesjonell væskedemping ved panorering og tilt, og sikrer at du får et intuitivt videostativsett som vil tåle tidens tann. En smart kompakt og lett design gjør den ekstra lett å bære.

Stilig design og brukervennlige funksjoner inkluderer benrør i aluminium, bygget for å være helt stabile for trygghet når du er i bruk. Toppspindelen i støpejern forbedrer stabiliteten ytterligere, og benlåsene i aluminium kan etterstrammes om nødvendig. Dette gjør stativet med videohode pålitelig selv ved mye bruk over tid. Du har stor fleksibilitet til å lage perfekte skudd ved å justere de 2 benvinklene, og høyden med midtstolpen. Den Manfrotto-designede gummibenvarmeren er praktisk og gir et godt grep.

Dette stativet kommer med det minste og letteste videohodet i Manfrotto-serien. Befree Live Fluid Head har en dedikert glideplate for perfekt balansering av de nyeste videokameraene, digitale systemkameraene eller speilløse kameraene med videofunksjon, og den har jevne bevegelser på Pan & Tilt takket være Fluid Drag-systemet som er arvet fra andre Manfrotto Video-hoder. Befree Live Fluid-hodet er ekstremt bærbart og veier bare 0.38 kg, men det kan tåle en belastning på opptil 4 kg, noe som gir deg muligheten til å bedre kontrollere bevegelsene dine under videofilmingen.

Lenker
Min side