Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 509 + 645 Stativkit Video Fast Twin MS 2 in 1 Aluminium

Varenummer: 506409
Produktnummer: MVK509TWINFA
EAN: 8024221698633
inkl. mva.

Manfrotto 509 Pro videohode med 645 Fast Twin Alu-stativ

  • Variabel væskestrøm og 4-trinns motvektssystem
  • Stativ med 100 mm skål og 75 mm adapter
  • Ultra L-Lock & 3-vinkelvelgermekanisme for enkel installasjon
  • Utstyrt med piggføtter med gummideksel for et fast grep
  • 2 i 1 spreder for forbedret stativstabilitet

Videosystemet inneholder Manfrotto 509 Professional Fluid Video Head og 645 Aluminium Fast Twin Tripod.

Det væskedempede videohodet 509HD kombinerer ergonomiske designfunksjoner med profesjonell ytelse. For å hjelpe deg med å få utrolig jevn kamerabevegelse og fantastiske bilder, har 509HD variabel væskedemping og et raskt, nøyaktig, 4-trinns motvektssystem som gjør det egnet for et bredt spekter av semi-profesjonelle og profesjonelle kamerainnstillinger. 509HDs patenterte Advanced Balancing Recorder (ABR) lar deg raskt finne, huske og gjenvinne riktig balansert plateposisjon når du bruker en viss kombinasjon av utstyr. 509HD har også Easy Link-stikkontakter for enkelt feste av tilbehør, et belyst vater og utskiftbare rosetter for panormermer på begge sider av hodet. 509HD har en stativbrakett på 100 mm halvkule.

645 FTT Fast Twin Alu Tripod har et dobbeltbenrør og Ultra L-Lock spaketeknologi for den mest robuste støtten noensinne. Stativet er utstyrt med en 2 i 1 halvkule: en standard 100 mm skål sammen med en 75 mm adapter for å gjøre det mulig å bruke et større utvalg av videohoder. Den har også en midtsprederlås. Imidlertid gjør trevinkelselektorene bruken av en spreder til et spørsmål av enhver preferanse. Dette området er utviklet med det primære målet å tilrettelegge for videografi ved å redusere oppsetttider og vedlikehold. De synkroniserte lukkemekanismene mellom øvre og nedre lås gjør det mulig for videografer å kontrollere hele stativbenet med en enkelt lås, og begynne å jobbe på rekordtid. Det nye stativet gir maksimal allsidighet, støtter bruk av et bredt utvalg av hoder og sikrer maksimal stivhet mens den er ekstremt lett.

I tillegg er den kompatibel med 2 i 1 gulv- og midt teleskopisk spreder (selges som tilbehør), og den har en 3-vinkels velgermekanisme for enkel montering. Den er utstyrt med piggføtter med gummideksler for et fast grep og tilpasningsevne til de mest forskjellige fotograferingsstedene.

Lenker
Min side