Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 526 + 645 Stativkit Video Fast Twin MS 2 in 1 Karbonfiber

Varenummer: 506411
Produktnummer: MVK526TWINFC
EAN: 8024221698626
inkl. mva.

Manfrotto 526 Pro Video Head med 645 Fast videostativ karbonfiber

  • 526 Pro Fluid Video Head støtter trygt opptil 16 kg
  • Stativ med 100 mm skål og 75 mm adapter
  • Ultra L-Lock & 3-vinkelvelgermekanisme for enkel installasjon
  • Utstyrt med spikerføtter med gummideksel for et fast grep
  • 2 i 1 spreder øker stativets stabilitet

Videosystemet inneholder Manfrotto 526 Professional væskedempet videohode, og 645 Fast videostativ karbonfiber

Manfrotto 526 Professional væskedempet videohode henvender seg direkte til det avanserte, tunge videomarkedet ved å tilby et væskedempet videohode, med kapasitet til å støtte opptil 16 kg og motvekt mellom 8 og 15 kg. Det gir et flytende trekksystem som består av tretrinnsinnstillinger for lave, mellomstore og høye trekknivåer (nummerert 1, 2 og 3), pluss en ekstra ikke-trekkinnstilling (nummer 0) for anledninger som snap-pan/tilt. Den har et kontinuerlig motvektsystem for vekter mellom 8 og 15 kg ved 125 mm C.O.G. Den innebygde halvkule på 100 mm tilpasser seg en rekke av våre stativer, som muliggjør rask kamerautjevning ved hjelp av vateret.

645 Fast Twin karbonfiberstativ har to benrør og Ultra L-Lock spaksteknologi for den mest robuste støtten noensinne. Stativet er utstyrt med en 2 i 1 halvkule: en standard 100 mm skål sammen med en 75 mm adapter for å gjøre det mulig å bruke et større utvalg av videohoder. Imidlertid gjør trevinkelselektorene bruken av en spreder til et spørsmål av enhver preferanse. Dette området er utviklet med det primære målet å tilrettelegge for videografi ved å redusere oppsettetider og vedlikehold. De synkroniserte lukkemekanismene mellom øvre og nedre lås gjør at videografer kan kontrollere hele stativbenet med en enkelt lås, og begynne å jobbe på rekordtid. Det nye stativet gir maksimal allsidighet, støtter bruk av et bredt utvalg av hoder og sikrer maksimal stivhet mens den er ekstremt lett.

I tillegg er den kompatibel med 2 i 1 gulv- og midt teleskopspreder (selges som tilbehør), og den har en 3-vinkels velgermekanisme for enkel montering. Den er utstyrt med spikerføtter med gummideksler for et fast grep og tilpasningsevne til de mest forskjellige fotograferingsstedene.

Lenker
Min side