Skip to main content
Til toppen

Manfrotto Stativkit Video Befree Advanced Live Twist Alu Svart

Varenummer: 506421
Produktnummer: MVKBFRT-LIVE
EAN: 8024221673562
inkl. mva.

Stativsett Video Befree Advanced Live Twist Alu

  • Videostativsett bygget for god ytelse
  • Nye M-lock vrilås sikrer maksimal stabilitet og enkel installasjon
  • Fantastiske myke videoer med Befree Live væskedempende videohode
  • Side trekkvelger sikrer rask innstilling med begge hender
  • Unik premiumdesign, 100% laget i Italia

Manfrottos Befree Live er det mest kompakte videostativet for reiser, designet for hobbyvideografer og bloggere som ønsker maksimal ytelse, selv når de er på farten. Det er lett å bære overalt takket være sin kompakte størrelse, og den imøtekommer økende etterspørsel fra uavhengige innholdsskapere for et lett ergonomisk stativ som er lett å bære for videoopptak med DSLR, kompaktkameraer eller små videokameraer.

Stativet har en ny spindel designet for å sikre perfekt stabilitet i alle typer terreng, inkludert de mest ujevne, og holder kameraet alltid stabilt og klar til å ta skarpe bilder.Denne modellen introduserer et nytt benlåsesystem som heter M-Lock, den nye vrilåsen utviklet av Manfrotto for å tilfredsstille alle som leter etter en rask, brukervennlig og kompakt løsning. I tillegg har M-Lock ingen fremspringende deler, og mekanismen lukkes perfekt rundt hodet, slik at Befree Advanced kan gli inn og ut av vesken uten problemer. Den ergonomiske vinkelvelgeren er designet for å brukes av både høyre-og venstrehendte videografer, slik at alle kan endre skjermperspektivet intuitivt og finne riktig stativhøyde uten å miste fokus på skuddet de ønsker å oppnå.

Befree Live kan enkelt stilles inn i tre uavhengige benvinkelposisjoner, noe som sikrer full fotografering for alle kreative ideer som kan dukke opp utendørs.

Spindelen til denne innovative modellen har også Easy Link, akkurat som Manfrottos profesjonelle 190+ 055 stativ, som gjør det mulig for fotografer å forbedre kreativiteten ved å feste tilbehør som gjør bildene deres unike og uforglemmelige. Hvis du liker å legge til lys eller reflektor, kan du nå fange fantastiske utendørsbilder som bare kan oppnås med et tungt anpasset stativ. Befree Lives liten størrelse betyr ikke at det går å kompromisse på stabilitet eller bildekvalitet. Denne løsningen sikrer veldig jevne bevegelser takket være Befree Live Fluid Head, som har et væskesystem på pan og tilt, slik at kameraet ditt er perfekt balansert takket være den glidende videoplaten.

Befree Live væskedempet hode er enkel å bruke, og med to intuitive ratt som låser og låser opp hodets pan- og tiltbevegelser separat.

Dette lette reisestativet med videohode er den optimale kombinasjonen av bærbarhet, stabilitet, enkelt oppsett og bruk. Det er bygget med det unike målet å gjøre det mulig for enkeltpersoner å uttrykke sin natur ved hjelp av kameraet, og med tilliten til å bli støttet av en profesjonell løsning. Befree Advanced Live er tilgjengelig i svart.

Lenker
Min side