Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 608 + 536 Stativkit Video Nitrotech

Varenummer: 506412
Produktnummer: MVK608CTALL
EAN: 8024221698091
inkl. mva.

Stativsett Video Nitrotech 608 + 536

  • Væskevideohode med kontinuerlig motvekt (0-8 kg)
  • Variabelt kontinuerlig væske pan & tilt system
  • Flatt basefeste ideell for forskjellige bruksområder
  • Lett, karbonfiberstativ med ett ben, allsidig arbeidshøyde

Videosystemet inneholder NITROTECH 608 væskedempet videohode (flat base) og 536 karbonstativ med en ben. Det nye væskedempede videohodet NITROTECH 608 har et kontinuerlig motvektssystem som tillater presis kontroll av et kamera og tilbehør, opptil 8 kg ved 55 mm tyngdepunkt. Uansett hvilken kameravekt du bruker, kan du ha konstant kontroll uansett hvilken skråningsgrad du velger. Kamerahåndtering blir mye enklere og mindre slitsom!

Det variable kontinuerlige væskedempingssystemet fungerer med en helt ny væsketeknologi, som med sin formel setter et nytt ytelsesnivå i Manfrotto-serien, noe som gir enda mer jevn og vibrasjonsfri pan- og vippebevegelser.

Hodet har også en 3/8 "Easy Link-sokkel utstyrt med et antirotasjonssystem, både for å feste Manfrotto-armer utstyrt med et rotasjonssystem, eller armer utstyrt med ARRI plasseringstapper, for å feste en ekstern skjerm eller annet tilbehør. Skyveplaten gir en sikker, rask og enkel kameratilkobling. NITROTECH-hodet har et flatt sokkelbeslag med en standard 3/8" gjenge som er allsidig for forskjellige støttekombinasjoner (stativ, glider, jib eller kran).

Hodet festes til stativet takket være en 75 mm halvkule.

Karbonfiberstativet 536 har 4 seksjoner, og garanterer stor stabilitet kombinert med en imponerende maksimal høyde på 203 cm.

Enkeltrørsstrukturen gjør den enkel, ergonomisk og enkel å bruke.

536 benvinkelvelger lar hvert ben stilles raskt og enkelt og uavhengig (3 trinn: 23° -50° -70°). Blant fordelene som stativet har, vil brukerne være fornøyde med fleksibiliteten i driftshøyden (fra 26 cm helt opp til 203 cm.

Settet leveres med en egen polstret bæreveske.

Lenker
Min side