Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 608 + 645 Stativkit Video Nitrotech Fast Twin MS Aluminium

Varenummer: 506414
Produktnummer: MVK608TWINFA
EAN: 8024221702859
inkl. mva.

Nitrotech 608 med 645 Fast Twin Alu-stativ

  • Kontinuerlig motvekt fra 0 til 8 kg
  • Ultra L-Lock: for det mest robuste støtten noensinne
  • 100 mm halvkule, kompatibel med en 75 mm halvkuladapter
  • Har en vinkelmekanisme med 3 vinkler for enkel installasjo
  • Utstyrt med piggføtter med gummideksel for et fast grep

Videosystemet inkluderer Manfrotto NITROTECH 608 væskedempet videohode og 645 tvillingstativ i aluminium.
Væskehodet NITROTECH 608 har avansert teknologi som består av en nitrogen-stempelmekanisme som muliggjør et kontinuerlig motvektsystem, som gir presis kontroll av et kamera og tilbehør opp til 8 kg. Den variable væskefunksjonen på både pan og tilt muliggjør jevn, rykkfri bevegelse. Den har også en 3/8" Easy Link utstyrt med en antirotasjonsfunksjon, som gjør det mulig å montere en ekstern skjerm eller annet tilbehør. en standard 3/8"gjenge som er veldig allsidig for forskjellige støttekombinasjoner (stativ, glidebryter, rigg eller kran).

645 FTT Fast Twin Alu Tripod har doble benrør og Ultra L-Lock joystick-teknologi for den mest robuste støtten noensinne. Stativet er utstyrt med en 2 i 1 halvkule: en standard 100 mm skål sammen med en 75 mm adapter for å gjøre det mulig å bruke et større utvalg av videohoder. Den har også en sentrumssprederlås. Imidlertid gjør trevinkelselektorene bruken av en spreder til et spørsmål av enhver preferanse. Dette området er utviklet med det primære målet å tilrettelegge for videografi ved å redusere innstillingstider og vedlikehold. De synkroniserte lukkemekanismene mellom øvre og nedre lås gjør det mulig for videografer å kontrollere hele stativbenet med en enkelt lås, og begynne å jobbe på rekordtid. Det nye stativet gir maksimal allsidighet, støtter bruk av et bredt utvalg av hoder og sikrer maksimal stivhet samtidig som det er ekstremt lett.

I tillegg er den kompatibel med 2 i 1 gulv- og midt teleskopisk spreder (selges som tilbehør), og den har en 3-vinkels velgermekanisme for enkel montering. Den er utstyrt med piggføtter med gummideksler for et fast grep og tilpasningsevne til de mest forskjellige fotograferingsstedene.

Lenker
Min side