Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 608 + Alu Twin MS Midtspreder Stativkit Video Nitrotech

Varenummer: 506416
Produktnummer: MVK608TWINMA
EAN: 8024221698107
inkl. mva.

Stativkit Video Nitrotech 608 + Alu Twin MS Mittspreder

  • Væskedempet videohode med kontinuerlig motvekt (0-8 kg)
  • Variabelt kontinuerlig væske pan og tilt system
  • Flat basefeste ideell for forskjellige bruksområder
  • Tvillingbenstativ i aluminium

Videosystemet inneholder NITROTECH 608 væskedempet videohode (flat base) og MVTTWINMA tvillingben i aluminium med midtspreder.

Det nye væskedempede videohodet NITROTECH 608 har et kontinuerlig motvektssystem som tillater presis kontroll av kamera og tilbehør, opptil 8 kg ved 55 mm tyngdepunkt. Uansett hvilken kameravekt du bruker, kan du ha konstant kontroll uansett hvilken vinkel du velger. Kamerahåndtering blir mye enklere og mindre anstrengende!

Den kontinuerlige og varible væskedempingssystemet fungerer med en helt ny væsketeknologi, som med sin formel setter et nytt ytelsesnivå i Manfrotto-serien, noe som gir enda mer jevn og vibrasjonsfri pan- og tiltbevegelser.

Hodet har også en 3/8 "Easy Link-kobling som er utstyrt med et antirotasjonssystem, både for å feste Manfrotto Magic Arm som er utstyrt med et anti rotasjonssystem, eller armer utstyrt med ARRI plasseringstift for å feste en ekstern skjerm eller annet tilbehør. Sidelåsmekanismen til skyveplaten gir en sikker, rask og enkel kameratilkobling. NITROTECH-hodet har et flat base med en standard 3/8 "gjenge som er allsidig til forskjellige kombinasjoner (stativ, glider, jib eller kran).

Hodet er festet til en 75 mm halvkule.

MVTTWINMA aluminiumsstativ med midtstangspreder er et profesjonelt kvalitetsstativ med en to-trinns, stiv og stabil design som gjør den ideell for alle typer oppdrag. Hvis du lager videoer eller filmer i profesjonell klasse, er dette kittet noe for for deg. Den har en støpt aluminiumsskål med 100 mm feste, og det følger med en aluminiumsadapter som konverterer skålen til 75 mm.

Stativet har en midtspreder med teleskoparmer for å hjelpe deg med å stille beinvinklene nøyaktig. Den er også avtakbar, noe som gjør det mulig å bruke stativet også i kombinasjon med Manfrotto 165MV bakkespreder som selges separat.

Benlåsene er sikre og pålitelige, og doble pigg-føtter med gummibeskyttelse for stabil feste.

For maksimal allsidighet kan stativet brukes med forskjellige dollies (114MV og 181B).

Leveres med egen polstret bæreveske.

Lenker
Min side