Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 608 + CF Twin MS Midtspreder Stativkit Video Nitrotech

Varenummer: 506417
Produktnummer: MVK608TWINMC
EAN: 8024221698121
inkl. mva.

Stativkit Video Nitrotech 608 + CF Twin MS midtspreder

  • Væskevideohode med kontinuerlig motvekt (0-8 kg)
  • Variabelt kontinuerlig væske pan & tilt system
  • Flatt basefeste ideell for forskjellige bruksområder
  • Lett, karbonfiberstativ med ett ben, allsidig arbeidshøyde

Videosystemet inneholder NITROTECH 608 væskedempet videohode (flat base) og MVTTWINMC karbonstativ med tvillingben. Det nye væskedempede videohodet NITROTECH 608 har et kontinuerlig motvektssystem som tillater presis kontroll av et kamera og tilbehør, opptil 8 kg ved 55 mm tyngdepunkt. Uansett hvilken kameravekt du bruker, kan du ha konstant kontroll uansett hvilken skråningsgrad du velger. Kamerahåndtering blir mye enklere og mindre slitsom!

Det variable kontinuerlige væskedempingssystemet fungerer med en helt ny væsketeknologi, som med sin formel setter et nytt ytelsesnivå i Manfrotto-serien, noe som gir enda mer jevn og vibrasjonsfri pan- og vippebevegelser.

Hodet har også en 3/8 "Easy Link-sokkel utstyrt med et antirotasjonssystem, både for å feste Manfrotto-armer utstyrt med et rotasjonssystem, eller armer utstyrt med ARRI plasseringstapper, for å feste en ekstern skjerm eller annet tilbehør. Skyveplaten gir en sikker, rask og enkel kameratilkobling. NITROTECH-hodet har et flatt sokkelbeslag med en standard 3/8" gjenge som er allsidig for forskjellige støttekombinasjoner (stativ, glider, jib eller kran).

Hodet festes til stativet takket være en 75 mm halvkule.

MVTTWINMC karbonstativet med midtspreder er et profesjonelt kvalitetsstativ med en totrinns og stabildesign som gjør den ideell for alle typer oppdrag. Hvis du vil lage videoer eller filmer på et profesjonell nivå, så er dette stativet for deg. Den har en støpt 100 mm skål, og den kommer med en aluminiumsadapter som konverterer skålen til 75 mm.

Stativet har en midtspreder med teleskoparmer for å hjelpe deg med å stille beinvinklene nøyaktig. Den er også avtakbar, noe som gjør det mulig å bruke stativet også i kombinasjon med Manfrotto 165MV bakkespreder som selges separat.

Benlåsene er sikre og pålitelige, og doble spikrede føtter med gummibeskyttelse er tilgjengelige for et stabilt feste.

Settet leveres med en egen polstret bæreveske.

Lenker
Min side