Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 612 + 536 Stativkit Video Nitrotech

Varenummer: 506418
Produktnummer: MVK612CTALL
EAN: 8024221698176
inkl. mva.

Stativkit Video Nitrotech 612 + 536

  • Væskedempet videohode med kontinuerlig motvekt (4-12 kg)
  • Variabelt kontinuerlig væske pan og tilt system
  • Flat basefeste ideell for forskjellige bruksområder
  • Lett stativ i karbon


Videosystemet inneholder NITROTECH 612 væskedempet videohode (flat base) og 536 stativ i karbon.

Det nye væskedempede videohodet NITROTECH 612 har et kontinuerlig motvektssystem som tillater presis kontroll av kamera og tilbehør, fra 4 til 12 kg ved 55 mm tyngdepunkt. Uansett hvilken kameravekt du bruker, kan du ha konstant kontroll uansett hvilken vinkel du velger. Kamerahåndtering blir mye enklere og mindre anstrengende!

Den kontinuerlige og varible væskedempingssystemet fungerer med en helt ny væsketeknologi, som med sin formel setter et nytt ytelsesnivå i Manfrotto-serien, noe som gir enda mer jevn og vibrasjonsfri pan- og tiltbevegelser.

Hodet har også en 3/8 "Easy Link-kobling som er utstyrt med et antirotasjonssystem, både for å feste Manfrotto Magic Arm som er utstyrt med et anti rotasjonssystem, eller armer utstyrt med ARRI plasseringstift for å feste en ekstern skjerm eller annet tilbehør. Sidelåsmekanismen til skyveplaten gir en sikker, rask og enkel kameratilkobling. NITROTECH-hodet har et flat base med en standard 3/8 "gjenge som er allsidig til forskjellige kombinasjoner (stativ, glider, jib eller kran).

Hodet festes til stativet med en 75 mm halvkule.

Karbonstativet 536 har 4 seksjoner, og garanterer stor stabilitet kombinert med en imponerende maksimal høyde på 203 cm.

Stativet er stabil, ergonomisk og enkel å bruke.

536 benvinkelvelgeren lar hvert ben stilles raskt og enkelt og er uavhengig av hverandre (3 trinn: 23 ° -50 ° -70 °). Blant fordelene som stativet har, så kan man justere høyden fra 26cm til hele 203cm.

Kittet leveres med en egen polstret bæreveske.

Lenker
Min side