Skip to main content
Til toppen

Manfrotto MVK612TWINFC 612 + 645 Stativkit Video Nitrotech Fast Twin MS Karbonfiber

Varenummer: 506419
Produktnummer: 680543
EAN: 8024221702910
inkl. mva.

Nitrotech 612 med 645 Fast videostativ karbonfiber

 

  • Kontinuerlig motvekt fra 4 til 12 kg
  • Ultra L-Lock: for den mest robuste støtten noensinne
  • 100 mm halvkule, kompatibel med en 75 mm halvkuleadapter
  • Har en vinkelmekanisme med 3 vinkler for enkel montering
  • Utstyrt med spikerføtter med gummideksel for et fast grep

Videosystemet inkluderer Manfrotto NITROTECH 612 væskedempet videohode og 645 Fast Twin Tripod i karbonfiber.

Manfrottos væskehode NITROTECH 612 er utstyrt med den innovative nitrogen-stempelmekanismen som muliggjør kontinuerlig motvekt. NITROTECH 612 garanterer presis kamerakontroll med tilbehør fra 4 til 12 kg. Den variable fluidfunksjonen på både panne og vippe muliggjør jevn, rykkfri bevegelse. Kameraet kan kobles enkelt, sikkert og raskt til et 180 mm lysbilde og festes til hodet med en sidelåsmekanisme. Eksterne skjermer og tilbehør kan også monteres sikkert på hodet, takket være en 3/8" Easy Link utstyrt med en antirotasjonsmekanisme. NITROTECH 612 har et flatt sokkelfeste med en standard 3/8" gjenge, og er veldig allsidig for forskjellige støttekombinasjoner (stativer, skyvekontroll, jib eller kran).

645 Fast Twin-karbonfiberstativet har to benrør og Ultra L-Lock spaksteknologi for den mest robuste støtten noensinne. Stativet er utstyrt med en 2 i 1 halvkule: en standard 100 mm skål sammen med en 75 mm adapter for å gjøre det mulig å bruke et større utvalg av videohoder. Imidlertid gjør trevinkelselektorene bruken av en spreder til et spørsmål av enhver preferanse. Dette området er utviklet med det primære målet å tilrettelegge for videografi ved å redusere innstillingstider og vedlikehold. De synkroniserte lukkemekanismene mellom øvre og nedre lås gjør at videografer kan kontrollere hele stativbenet med en enkelt lås, og begynne å jobbe på rekordtid. Det nye stativet gir maksimal allsidighet, støtter bruk av et bredt utvalg av hoder og sikrer maksimal stivhet mens den er ekstremt lett.

I tillegg er den kompatibel med 2 i 1 gulv- og midtteleskopisk spreder (selges som tilbehør), og den har en 3-vinkels velgermekanisme for enkel montering. Den er utstyrt med spikerføtter med gummideksler for et fast grep og tilpasningsevne til de mest forskjellige fotograferingsstedene.

Lenker
Min side