Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 025BS Super Boom Kit Svart

Varenummer: 505669
Produktnummer: 025BS
EAN: 8024221011296
inkl. mva.

Svart Super Boom (stativ inkludert)

- Inneholder 008BU lysstativ, bom, hjul og motvekt
- Maks lastestativ 30 kg
- Bommen når en maksimal høyde på 2,1m
- Dobbel avstivet benbase for ekstra stabilitet og sikkerhet
-Enkel å flytte med medfølgende hjul


Dette sorte Super-bomstativet er enkelt å manøvrere, slitesterkt og komfortabelt. Ideell for fotografering både i studio og på stedet: Bær et lys- eller blitshode, og støtt tung nyttelast med stor sikkerhet.

Dette stativet med bom er laget av aluminium og er bærbart og pålitelig. Den veier 20 kg, og tåler en imponerende lastekapasitet på opptil 30 kg, mens bommen uten forlengelse tåler 6.8 kg. Takket være dens robuste konstruksjon og doble avstivende ben, kan du være sikker på at utstyret ditt er trygt når du skyter. For enkel manøvrering og oppbevaring er stativet utstyrt med hjul, slik at du raskt kan endre posisjonen til stativet. Den har også et utjevningsben, slik at du uten problemer kan bruke dette bomstativet i ujevnt terreng.

Består av tre solide deler, og monteres raskt opp ned for ekstra portabilitet. Ta den med deg og monter den på stedet for å spare plass. Med en rørdiameter på 35 mm med svingklemme 123, en motvekt 022, et Cine-stativ med hjul og kabelsko har du alt du trenger for å jobbe. Med en maksimal høyde på 2.1 m er dette bomstativet ideelt for en rekke bruksområder.

Lenker
Min side