Skip to main content
Til toppen

Manfrotto Air-50 Trillebag Pro Light Reloader

Varenummer: 511822
Produktnummer: MB PL-RL-A50
EAN: 8024221681888
inkl. mva.

Pro Light Reloader Air-50 kabingodkjent trillebag

  • Rommer 2 Pro DSLR med 70/200 objektiv pluss 3-4 objektiv
  • Utsiden laget av Pro-Light Rip-Stop stoff
  • Sterk og lett konstruksjon for varig ytelse
  • Det er i overensstemmelse med godkjent størrelse for kabinbagasje*
  • Fast TSA-lås for ekstra sikkerhet

Den nye Pro Light Reloader Air-50 DSLR DSLR er designet for profesjonelle reisfotografer som alltid er på farten. Den er laget og designet spesielt for reisende, og oppfyller de strengeste kravene på størrelser for kabinbagasje *. Utvendig er Air-50 laget av Pro-Light Rip-Stop stoff med oppgradert hjørnesikring og ekstra beskyttende detaljer; internt har den en EVA støpt skive for å sikre lett vekt og beskyttelse. Denne trillebagen rommer en DSLR med en 70/200 mm linse, et andre DSLR-hus og opptil 3-4 linser, og passer også lett til et komplett CSC-utstyr.

Trillebagen kan skreddersys for å passe utstyret, med 12 beskyttelsesdeler + 2 CPS avdelere som enkelt kan justeres. I tillegg er den utstyrt med 2 gjennomsiktige lommer for å organisere alle små kameratilbehør, kabler, minnekort osv. Air-50 er utstyrt med en stor, brukervennlig lomme for 15-tommers bærbar PC og en ekstra frontlomme for dokumenter og personlige gjenstander.

*Sjekk alltid med flyselskapet ditt før du flyr for deres nåværende regler for kabinbagasje. Vær oppmerksom på at overbelastning av vesken vil få den til å ekspandere.

Lenker
Min side