Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 008BU Tripod Alu Cine Black

Varenummer: 505657
Produktnummer: 008BU
EAN: 8024221010527
inkl. mva.

2-seksjoners lysstativ i sort aluminium

  • Profesjonelt stativ for tung belastning både i felt og i studio
  • Dobbel avstivet benbase for ekstra stabilitet og sikkerhet
  • Universalhode type 14 med 28mm sokkel med 16mm pinne
  • Med utjevningsbein for stabilitet i ujevnt terreng
  • Lav vekt for størrelsen kan fortsatt lastes med opptil 15 kg

Det tilpasningsdyktige, robuste og bærbare kinestativet. Dette supersmarte Cine-stativet har alt du trenger for fotograferingsoppdraget ditt. Den er laget for både location og studio, så du kan være sikker på at du har riktig stativ for jobben, uansett hva som trengs i løpet av dagen. Ikke bare det, den er laget for profesjonelle på farten, med et lett design som gjør det enkelt å bære rundt.

Den har også smarte doble benstøtter, som gir deg optimal stabilitet når den settes opp, slik at du aldri trenger å bekymre deg for at den skal gli bort i det avgjørende øyeblikket. Selv om den er lett nok til å transportere uten problemer, tåler den tunge løft også. Den kan støtte opptil 15 kg, så du kan virkelig være sikker på at dette er opp til utfordringen, uansett hva skytingen krever.

For å gjøre livet enda enklere inkluderer stativet universalhodet type 14, med en 28 mm sokkel og en 16 mm tapp. Dette gir deg alt du trenger i én pen pakke. Legg til portabiliteten, den kan foldes sammen når den ikke er i bruk, takket være en 2-seksjonskonstruksjon inkludert høydeseksjonen, og et utjevningsben gjør det mulig å ha en stabil base, uansett terreng.

Lenker
Min side