Skip to main content
Til toppen

Manfrotto Video Monopod Element M II

Varenummer: 506426
Produktnummer: MVMELMIIA4
EAN: 8024221718294
inkl. mva.

Monopod i Aluminium med base 50,5-128cm 16kg

Video Enbenstativ Element MII fra Manfrotto - Lett, kompakt og veldig fleksibel - Flytende base for jevn panorering og kan belastes med 16 kg
  • Lett, kompakt og veldig fleksibel
  • Patentert flytende base for rykkfri håndtering
  • Fullt sammenleggbare baseføtter perfekt når du er på farten
  • Slitesterk aluminiumskonstruksjon, kan belastes inntil 16 kg
  • Vrilås garanterer enkel installasjon og ekstrem kompakthet

Som et tilbehør for hobby- og reisevideografer på farten, er dette robuste og ultraportable væskedempede enbenstativet ideelt for bryllupsvideoopptak, bedriftsvideoer, intervjuer og dokumentarer og alle de dynamiske situasjonene der smidighet og presisjon virkelig teller.

Kompakt, lett og strålende fleksibel, den kombinerer sofistikert ytelse med brukervennlighet. Det er raskt og enkelt å både slå ned og pakke og fungerer perfekt for CSC- og DSLR-kameraer.

Manfrotto Video Enbenstativ Element MII har høyytelses, ergonomiske svinglåser. Disse gjør installasjon og justering mye enklere og mer praktisk, samtidig som de gir maksimalt grep, rask benåpning og ekstrem kompaktitet.

Manfrotto Video Enbenstativ Element MII har også en utrolig jevn panorering, takket være den patenterte, lette væskekassetten i basen. Ved hjelp av den rykkfrie kulen kan helningsposisjonen nås på de mest ujevne underlag, slik at brukerne kan dra nytte av væskedempet panorering under alle mulige forhold.

Video Enbenstativ Element MIIs lette aluminiumskropp gjør den lett å bære, pluss den slitesterke aluminiumskonstruksjonen betyr at den forblir helt stiv når seksjonene er helt åpne; alltid klar til å ta last opp til 16 kg.

Som alle Manfrotto-produkter, er Video Single Leg Stand Element MII produsert i henhold til de høyeste kvalitets- og designstandarder. Bortsett fra dens rikdom av høyytelsesfunksjoner, skiller den vakre estetikken og slående røde beingrafikken den i en klasse for seg.

Stativet veier 0.7 kg, har en maksimal høyde på 128 cm og er 50.5 cm sammenlagt.

Type stativ Monopod
Bowl størrelse Flat
Maksimal belastning 16.0 kg
Største høyde 128.0 cm
Minste høyde 50.5 cm
Minste lengde nedpakket 50.5 cm
Egenskaper
Farge Svart; Rød
UNSPSC 45121602
Produktets vekt 918.0 g
Lengde 50.5 cm
Lenker
Min side