Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 608 Videohode Nitrotech

Varenummer: 506394
Produktnummer: MVH608AH
EAN: 8024221698084
inkl. mva.

Nitrotech 608 væskedempet videohode med kontinuerlig CBS

  • Væskevideohode med kontinuerlig motvektssystem (0-8 kg)
  • Variabelt kontinuerlig væskedempet pan- og vippesystem
  • Sideinnsetting av kameraplaten
  • 3/8” Easy Link-uttak for tilbehør, med antirotasjon
  • Flatt basefeste ideelt for ulike applikasjoner

Det nye væskedempende videoshodet NITROTECH 608 har et kontinuerlig motvektssystem som gir nøyaktig kontroll over kamera og tilbehør, opptil 8 kg ved 55 mm tyngdepunkt. Uansett hvilken kameravekt du bruker, kan du ha konstant kontroll uansett hvilken gradient du velger. Kameraadministrasjon blir mye lettere og mindre anstrengende!

Det variable kontinuerlige væskedempede sløyfesystemet fungerer med en helt ny væsketeknologi, som med sin formel gir et nytt ytelsesnivå i Manfrotto-serien, og gir enda mer jevn og vibrasjonsfri pan- og tiltbevegelser.

Hodet har også en 3/8 "Easy Link-kontakt utstyrt med et rotasjonssystem, både for å sikre Manfrotto-armene utstyrt med et rotasjonssystem, eller armer utstyrt med ARRI-posisjoneringsnåler, for å sikkert feste en ekstern skjerm eller annet tilbehør. Sidelåsmekanismen for glideplaten gir en trygg, rask og enkel kameraforbindelse.
NITROTECH-hodet har en flat basefeste med en standard 3/8" gjenge som er allsidig for forskjellige støttekombinasjoner (stativ, skyvebøyle, jib eller kran).

Lenker
Min side