Skip to main content
Til toppen

Manfrotto MVH502A 546BK-1 videokit med veske

Varenummer: 506391
Produktnummer: MVH502A,546BK-1
EAN: 8024221621273
inkl. mva.

Profesjonelt videostativ væskedempet hode og midttriangel

  • Variabelt væskedempet dragsystem for Pan og Tiltbevegelser
  • Motvektssystem på TILT bevegelse
  • Glideplate for rask kameratilkobling og installasjon
  • Teleskopisk midttriangel i aluminium for eksakt oppstilling
  • Profesjonelt twin stativ i aluminium for høy vristyrke

Gir total frihet til å fange det perfekte bildet. Det geniale profesjonelle aluminiumsstativet med væskedempet videohode, gjør din jobb enda enklere, takket være sin intiutive design og fantastiske funksjoner. Dette smarte stativet med væskedempet videohode gir deg profesjonell kvalitet for panorering og tilt, ekstra enkel innstallasjon, og friheten til å folde sammen og stue unna i en fin kompakt veske når du er ferdig.

Dette smarte settet består av et væskedempet videohode, og et videostativ med midtnivåspredere, og det gir deg alt du behøver i en veske. Hodet har en 75mm halvkule, stativet 75mm skål, slik at du kan justere inn den perfekte stillingen i en håndvending. Allsidig og smart kan dette stativet med videohode, til og med støtte flere HDSLR kamera med utbyttbare objektiv. Det er også lett å koble tilbehør til ditt videohode som eksterne bildeskjermer, belysning og mikrofoner.

To Easy Link koblinger gjør det mulig å feste alt du behøver. Stativet selv kan støtte opp til 20kg, noe som gjør det supersterkt, helt ned til sin presstøpte aluminiumsspindel, og stive dobbeltbendesign. Bena låses på plass med et håndtak, piggføtter med beskyttende gummikalosjer holder et stødig grep selv i vanskelig terreng, og det er allsidig nok til å pares sammen med et antall ulike dollies.

Lenker
Min side