Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 504X + 645 Videostativkit Fast Twin Aluminium

Varenummer: 506407
Produktnummer: MVK504XTWINFA
EAN: 8024221704150
inkl. mva.

Oljedempet hode for kamera inntil 6,5kg, 4-trinns motvektssystem, 100mm halvkule.

504X væskedempet videohode med 645 Fast Twin Alu stativ

  • Væskedempet videohode med 4-trinns motvekt system opp til 6,5 kg
  • Maksimal allsidighet takket være flat base
  • Fast spaklås og 3-vinkel rullemekanisme for enkel montering
  • Halvkule 100 mm, kompatibel med en 75 mm halvkuleadapter
  • Sidelåsfeste og to 3/8 "Easy-linkforbindelser

Dette videosystemet inkluderer Manfrotto 504X væskedempet videohode, og 645 Fast Twin-stativ i aluminium.

Manfrotto 504X væskevideohode med flat base har Manfrottos nye væsketeknologi, som muliggjør jevnere drift og uovertruffen stabilitet i både panne- og vippebevegelser. Den presenterer et 4-trinns motvektsystem som kan ta belastninger på opptil 6,5 kg ved 55 mm C.O.G.

Hodet er produsert i en helt ny attraktiv aluminiumskonstruksjon, og har en maksimal nyttelast på 12 kg.

Det er et kompakt og lett hode med en flat base (base diameter 75 mm), som lar deg velge mellom en rekke fotograferingsalternativer. To nye Easy-Link gjengetilkoblinger kommer med Manfrotto antirotasjonsteknologi og Arristift, som gjør det mulig å montere en ekstern skjerm eller annet tilbehør på siden av hodet. Festeplaten og sidelåsmekanismen muliggjør sikker, rask og enkel montering av kameraet.

645 FTT Fast Twin Alu stativ har en dobbelt-rør og hurtigspak-låseteknologi for den mest robuste støtten noensinne. De synkroniserte lukkemekanismene mellom øvre og nedre lås, gjør at videografer kan kontrollere hele benet med en enkelt lås, og kunne begynne å jobbe på rekordtid.

Stativet er utstyrt med en 2-i-1-halvkule: en standard 100 mm skål kompatibel med en 75 mm adapter (inkludert i settet) for å gjøre det mulig å bruke et større utvalg av videohoder. Den har også en midtsprederlås. Trevinklingsvinkelen gjør imidlertid bruken av en spreder et spørsmål om enhver preferanse.

I tillegg er den kompatibel med 2 i 1 gulv- og midtteleskopisk spreder (selges som tilbehør), og den har en 3-vinkels velgermekanisme for enkel montering. Den er utstyrt med spikerføtter med gummideksler for et fast grep og tilpasningsevne til de mest forskjellige fotograferingsstedene.

Lenker
Min side