Skip to main content
Til toppen

Manfrotto CC-191N Videoveske Pro Light

Varenummer: 505951
Produktnummer: MB PL-CC-191N
EAN: 8024221652451
inkl. mva.

Pro Light videokameraveske 191N for PXW-FS5, XF205, HDV, VDSLR

- Kompakt videokameraveske for profesjonelle videografer
- Perfekt vaeske for SONY PXW-FS5 eller demontert Canon EOS C500
- Ekstremt fleksibel takket være Manfrotto Flexi-delere
- Absorberer støt og beskytter kameraet gjennom Camera Protection System (CPS)
- Super bred åpning med doble glidelåser for enkel tilgang

Manfrotto CC-191N PL er en kompakt videokameraveske designet for profesjonelle videografer som alltid er på farten. Den passer til de nyeste modulære kameraene (f.eks. SONY PXW-FS5, demontert Canon C500), klassiske HDV-kameraer (f.eks. SONY PXW-X70, Canon XF205) eller DSLR-kameraer (f.eks. Canon EOS 1DC , 5D Mark III) eller til og med den nye typen videokamera (f.eks. BlackmagicMicro Studio-kamera 4K, Panasonic LUMIX GH4).

Høykvalitets rip-stoppet nylon med vannavstøtende behandling brukes til å konstruere det ytre skallet på vesken for å gi stabil beskyttelse til utstyret mot ytre påvirkninger og ekstreme værforhold. Åpne de øverste doble glidelåsene og du har tilgang til hovedrommet med ulike skillevegger, inkludert de nyeste Manfrotto Flexi skilleveggene som du tilpasser etter dine behov. Manfrotto Flexi-delere kan bøyes for å vikle rundt kamerahuset eller ekstra objektiv, for å styrke beskyttelsen og utnytte det indre rommet fullt ut.

Den nedre delen av rommet og Flexi-skilleveggene er laget av spesialformet skum for å skape Manfrotto Protection System (CPS) rundt kamerahuset, som gir støtdemping og beskyttelse mot vibrasjoner. Den medfølgende linseputen gir ekstra støtte til linsen. En ytre frontlomme hjelper deg med å organisere små tilbehør. De tre håndtakene på toppen og på sidene gjør det lettere å fjerne posen fra oppbevaringshyllen eller bilen. Avtakbar polstret skulderreim sikrer bekymringsløs reise med vesken.

Lenker
Min side