Skip to main content
Til toppen

Manfrotto CC-192N Videoveske Pro Light

Varenummer: 505952
Produktnummer: MB PL-CC-192N
EAN: 8024221652482
inkl. mva.

Pro Light Videokameraveske 192N for C100, C300, C500, AG-DVX200

- Videokameraveske for profesjonelle videofotografer
- Perfekt veske for Canon EOS C100 / 300/500 eller Panasonic AG-DVX200
- Ekstremt fleksibel interiørdesign takket være Manfrotto Flexi skillevegger
- Beskytter kameraet gjennom Camera Protection System (CPS) og metallramme
- Ekstra plass til større tilbehør er gitt av en utvidbar baklomme

Manfrotto CC-192N PL er en videokameraveske designet for profesjonelle videografer. Det er den perfekte løsningen for å bære og beskytte de nyeste modulære videokameraene, (f.eks. Canon EOS C100 / C100 mark II / C300 / C500, BlackmagicURSA Mini) eller klassisk HDV-kamera (f.eks. SONY PXW-X200, Panasonic AG-DVX200) eller video DSLR med batterigrep installert (f.eks. Canon EOS 1DC, 5D Mark III). Høykvalitets rip-stop nylon med vannavvisende behandling brukes til å konstruere det ytre skallet, for å gi stabil beskyttelse til utstyret mot ytre påvirkninger og ekstreme værforhold.

Innebygd aluminiumsramme plassert nær åpningen styrker beskyttelsen ytterligere. Åpne den øverste doble glidelåsen og avslør hovedrommet med forskjellige skillevegger, inkludert de nyeste Manfrotto Flexi-skillene, for å tilpasse interiøret til dine behov. Manfrotto Flexi-delere kan bøyes for å vikle rundt kamerahuset, eller ekstra linse og styrke beskyttelsen og utnytte plassen til fulle. Den nedre delen av rommet og Flexi-delere er laget av spesialformet skum for å danne Manfrotto Protection System (CPS) rundt kamerahuset, som gir støtdempende beskyttelse og vibrasjonsreduksjon.

Et rom med lokk kan beskytte en ekstern skjerm. Den medfølgende linseputen gir ekstra støtte til linsen. En utvidbar baklomme rommer større tilbehør som en demontert rigg. Den kan stues helt bort når den ikke er nødvendig. Utvendig frontlomme i full lengde hjelper deg med å organisere små tilbehør. De 3 håndtakene på toppen og på sidene gjør det lettere å ta sekken ut av hyllen og bilen. Avtakbar polstret skulderreim sikrer bekymringsløs reise med vesken. Den er kompatibel med standard rullevesker, noe som gjør transporten enda enklere. Sjekk ut kompatibilitetslisten og finn den beste kameravesken til kameraet ditt nå!

Lenker
Min side