Skip to main content
Til toppen

Manfrotto CC-193N Videoveske Pro Light

Varenummer: 505953
Produktnummer: MB PL-CC-193N
EAN: 8024221652468
inkl. mva.

Manfrotto Video Case Pro Light 193N for PXW-FS5, XF205, HDV, VDSLR

  • Videoveske for profesjonelle filmskapere
  • Perfekt veske for SONY HDV-kameraer som Canon XF305, SONY PMW-X200
  • Beskytter kameraet med Camera Protection System (CPS) og metallramme
  • Ekstra plass til større tilbehør via utvidbar baklomme
  • Super bred åpning med doble glidelåser gir enkel tilgang

Manfrotto CC-193N PL er en videoveske beregnet på profesjonelle filmskapere. Den er perfekt for å bære og beskytte modulære videokameraer (f.eks. SONY PXW-FS7 med frittstående håndtak, NEX-FS100R) eller HDV-kamera (f.eks. SONY PMW-X200, Panasonic AG-AC160) eller Video DSLR (f.eks. Canon EOS 1DC, 5D Mark III ). Ripstop høykvalitets nylon med vannavvisende behandling brukes til det ytre skallet på vesken for å gi stabil beskyttelse av utstyret mot ytre støt og ekstreme værforhold. Innebygd aluminiumsramme plassert nær åpningen styrker beskyttelsen ytterligere.

Åpne de øvre doble glidelåsene for å få tilgang til hovedrommet med forskjellige skillevegger, inkludert en skillevegg i full lengde for å forme rommet etter dine behov. Den nedre delen av rommet og de røde skillene er laget av spesialformet skum for å skape Manfrotto Protection System (CPS) rundt kamerahuset, som gir støtdempende og vibrasjonsdempende beskyttelse. Den medfølgende linseputen gir ekstra støtte til linsen. Utvidbar baklomme rommer større tilbehør som f.eks. en demontert rigg. Den kan stoppes helt når den ikke er nødvendig.

Ekstern frontlomme i full lengde hjelper deg med å organisere små tilbehør. De tre håndtakene på toppen og sidene gjør posen lettere å ta ut av oppbevaringshyllen og bilen. Avtakbar polstret skulderstropp sikrer en bekymringsfri reise med vesken. Den er kompatibel med håndtaket på standard rullevesker, noe som gjør transporten enda enklere.

Lenker
Min side