Skip to main content
Til toppen

Manfrotto CC-195N Videoveske Pro Light

Varenummer: 505954
Produktnummer: MB PL-CC-195N
EAN: 8024221652475
inkl. mva.

Manfrotto Pro Light 195N videoveske for PXW-FS5, XF205, HDV, V-DSLR

  • Videoveske for profesjonelle filmskapere
  • Perfekt veske for SONY PXW-FS7 eller ENG kamera eller rigget V-DSLR
  • Ekstremt fleksibelt interiør takket være Manfrotto Flexi-deleren
  • Beskytter kameraet med Camera Protection System (CPS) og metallramme
  • Ekstra plass til større tilbehør via utvidbar baklomme

Manfrotto CC-195N PL er et videokameradeksel designet for profesjonelle filmskapere. Den er perfekt for å bære og beskytte de nyeste modulære videokameraene (f.eks. SONY PXW-FS7, NEX-FS700R) eller skuldermonterte ENG-kameraer (f.eks. SONY PMW-350) eller video-DSLR med rigg (f.eks. Canon EOS 1DC, 5D Mark III ). Ripstop høykvalitets nylon med vannavstøtende behandling brukes til det ytre dekselet på vesken for å gi en stabil beskyttelse av utstyret mot ytre slag og ekstreme værforhold. Innebygd aluminiumsramme plassert nær åpningen styrker beskyttelsen ytterligere.

Under de øvre doble glidelåsene finner du hovedrommet med ulike skillevegger, blant annet en skillevegg i full lengde og Manfrottos Flexi-deler for å forme interiøret etter dine behov. Manfrottos Flexi-deler kan bøyes for å vikle rundt kamerahuset eller ekstra objektiv, noe som styrker beskyttelsen og utnytter plassen maksimalt. Den nedre delen av rommet og Flexi-rommene er laget av spesialformet skummateriale som danner Manfrotto Camera Protection System (CPS) rundt kamerahuset, som gir maksimal støtdemping og vibrasjonsreduksjon. Den medfølgende linseputen gir ekstra støtte til linsen.

Den utvidbare baklommen rommer noe større tilbehør som f.eks. demontert rigg. Den kan gjemmes helt bort når den ikke er nødvendig. Ytre frontlomme i full lengde hjelper deg med å organisere små tilbehør. De tre håndtakene på toppen og sidene gjør posen lettere å ta ut av oppbevaringshyllen og bilen. Avtakbar polstret skulderstropp sikrer en bekymringsfri reise med vesken. Kompatibel med standard trillevogn gjør transporten enda enklere.

Lenker
Min side