Skip to main content
Til toppen

Manfrotto Pro Light Cineloader Large Kamerabag

Varenummer: 514589
Produktnummer: MB PL-CL-L
EAN: 8024221728415
inkl. mva.

Pro Light Cineloader Large

Veske for kamerautstyr med modulære skillevegger og formstøpt EVA-lokk for optimal beskyttelse.

- Topplokk i formstøpt EVA for uslåelig beskyttelse
- Lommer med glidelås og gjennomsiktig netting i topplokket
- M-Guard beskyttelsesteknologi med delbare skillevegger
- Modulær og stabelbar konstruksjon og mulighet for feste på vogn
- Forsterket bunn

Noen av de viktigste funksjonene til Pro Light Cineloader Large er fire store modulære skillevegger, sju lommer for enkel organisering og en kapasitet på 25 kg. Vesken er utviklet for å romme en hel videostudio med alt fra en EFP-videokamera, tilbehør, verktøy til lyd- og lysutstyr. Den er det optimale valget for video- og ENG-team som trenger en profesjonell løsning for å bære alt som trengs under krevende oppdrag. Dette er vesken med høyest kapasitet i Cineloader-serien, og den gir profesjonelle videografer uendelige muligheter til å konfigurere veskens indre og ytre rom. Dette gjør den perfekt, ikke bare for et videokamera, men også for alt som kan være nødvendig ute på feltet.

Topplokket har en ny hybridstruktur for optimal beskyttelse der myke og harde materialer er kombinert for å skape en helt unik funksjon. Det formstøpte EVA-lokket gir profesjonelle fotografer trygghet når de transporterer utstyr, uansett hvilke forhold det er. Det harde lokket fungerer som en plattform der videoutstyr kan plasseres eller festes. Lokket har også tre store gjennomsiktige meshlommer for ekstra tilbehør. Hovedrommet tilbyr rikelig med plass for et fullt utstyrt studiokamera, sammen med alle tenkelige tilbehør. Takket være veskens modulære skillevegger og effektive layout, kan utstyret nås raskt. De fire ytre lommene er utstyrt med et effektivt organiseringssystem og løkker for å gjøre vesken tilpasningsdyktig avhengig av oppdraget.

De forsterkede løkkene på baksiden og bunnen av vesken gjør det mulig å transportere vesken trygt på en vogn eller tralle, både i studio og ute på feltet. Vesken leveres også med en avtagbar skulderrem for ekstra bærealternativer, forsterket bunn og en vinduslomme på siden. Pro Light Cineloader-serien er laget av vannavstøtende RipStop-forsterket nylon/polyestermateriale for å oppnå en balanse mellom lett vekt, unikt utseende og høy ytelse. Sterke YKK-glidelåser, hypalon-forsterkning, detaljer og drakere gjør veskene både ultralette og sterke nok til å tåle intensiv bruk. Bunnen er forsterket for å beskytte vesken mot fuktighet eller skitne underlag. Vinduet på kortsiden av vesken er perfekt for visittkort, firmanavn eller sjekkliste, og inne i vesken er det en liten lomme dedikert til AirTag for å unngå å miste vesken.

Største innvendige bredde 29.0 cm
Største innvendige lengde 55.0 cm
Type Skulderbag
Største innvendige høyde 25.0 cm
Egenskaper
Produktets vekt 3940.0 g
Manfrotto Pro Light Cineloader Medium Kamerabag

514588
MB PL-CL-M
Lenker
Min side