Skip to main content
Til toppen

Manfrotto Pro Light Cineloader Medium Kamerabag

Varenummer: 514588
Produktnummer: MB PL-CL-M
EAN: 8024221728408
inkl. mva.

Pro Light Cineloader Medium

Veske for kamerautstyr med modulære skillevegger og formstøpt EVA-lokk for optimal beskyttelse.

- Topplokk i formstøpt EVA for uslåelig beskyttelse
- Lommer med glidelås og gjennomsiktig netting i topplokket
- M-Guard beskyttelsesteknologi med delbare skillevegger
- Modulær og stabelbar konstruksjon og mulighet for feste på vogn
- Forsterket bunn

Pro Light Cineloader Medium er den mest allsidige modellen i serien når det kommer til dimensjoner og plass, og det perfekte valget for videoteam eller enkeltpersoner som trenger å bære med seg mye utstyr til opptaksstedet. Denne vesken er testet for en lastekapasitet på 15 kg og er designet for å passe perfekt til et fullt utstyrt videokamera og tilbehør. Lokket har en ny hybridstruktur for optimal beskyttelse der myke og harde materialer er kombinert for å skape en helt unik funksjon. Det formstøpte EVA-lokketgir profesjonelle fotografer trygghet når de transporterer utstyr, uansett hvilke forhold det er. Det harde lokket fungerer som en plattform der videoutstyr kan plasseres eller festes. Lokket har også tre store gjennomsiktige meshlommer for ekstra tilbehør.

Takket være sin rektangulære form og dimensjoner, tilbyr vesken uendelige variasjonsmuligheter, og den er også utstyrt med fire ytre lommer. Organiseringsmulighetene på forsiden gir plass til å oppbevare ulikt tilbehør som kabler og notatblokker. Den bakre lommen er ment for dokumenter, mens de to utvidbare sidelommene skaper ekstra plass for mer utstyr. Både for- og baklommene har flere løkker for å feste og henge nødvendige gjenstander. Hovedrommet er utstyrt med fire M-Guard-skillevegger, hvorav den ene kan deles på midten for enda større fleksibilitet når du tilpasser veskens interiør til utstyret ditt. Det er også en innebygd elastisk rem for å holde kameraet stabilt når du er på farten.

Cineloader Medium tilbyr flere transportløsninger takket være de store håndtakene på toppen, forsterkede sidehåndtakene, en avtagbar skulderrem og vognsøyer. Den er også utstyrt med en lomme på innsiden for AirTag. Pro Light Cineloader-serien er laget av vannavstøtende RipStop-forsterket nylon/polyestermateriale for å oppnå en balanse mellom lett vekt, unikt utseende og høy ytelse. Sterke YKK-glidelåser, hypalon-forsterkning, detaljer og drakere gjør veskene både ultralette og sterke nok til å tåle intens bruk.

Største innvendige bredde 25.0 cm
Største innvendige lengde 49.0 cm
Type Skulderbag
Største innvendige høyde 21.0 cm
Egenskaper
Produktets vekt 3140.0 g
Manfrotto Pro Light Cineloader Large Kamerabag

514589
MB PL-CL-L
Manfrotto Pro Light Cineloader Small Kamerabag

514587
MB PL-CL-S
Lenker
Min side