Skip to main content
Til toppen

Manfrotto Pro Light Cineloader Small Kamerabag

Varenummer: 514587
Produktnummer: MB PL-CL-S
EAN: 8024221728392
inkl. mva.

Pro Light Cineloader Small

Veske for kamerautstyr med modulære skillevegger og formstøpt EVA-lokk for optimal beskyttelse.

- Topplokk i formstøpt EVA for uslåelig beskyttelse
- Lommer med glidelås og gjennomsiktig netting i topplokket
- M-Guard beskyttelsesteknologi med delbare skillevegger
- Modulær og stabelbar konstruksjon og mulighet for feste på vogn
- Forsterket bunn

Designet for å passe perfekt til et fullt utstyrt kamera eller et speilløst videokit med tilbehør, verktøy eller lydutstyr. Pro Light Cineloader Small er den letteste og mest kompakte modellen i serien og er optimal for videoreportere som stadig er på farten, eller for alle andre som foretrekker lett utstyr. Den har en kapasitet på 10 kg, som gir rikelig med plass til nødvendig utstyr og uendelige muligheter. Lokket har en ny hybridstruktur for optimal beskyttelse der myke og harde materialer er kombinert for å skape en helt unik funksjon. Det formstøpte EVA-lokket gjør at profesjonelle fotografer kan føle seg trygge når de transporterer utstyret, uansett hvilke forhold det er. Det harde lokket fungerer som en plattform der videoutstyr kan plasseres eller festes. Lokket har også en stor gjennomsiktig lomme for ekstra tilbehør.

Vesken har, takket være de to ytre lommene med løkker for modulære vesker, karabinkroker eller andre tilbehør, ekstra plass for å dekke alle tenkelige behov. Cineloader Small er, akkurat som andre Cineloaders, stabelbar for de tilfellene du trenger å laste mye utstyr for et oppdrag. Den formstøpte strukturen skaper også plass for en stor lomme i lokket for ekstra tilbehør. Hovedrommet er utstyrt med tre M-Guard-skillevegger, hvorav en kan deles på midten for enda større fleksibilitet når du tilpasser veskens interiør til utstyret ditt. Det er også en innebygd elastisk reim for å holde kameraet stabilt når du er på farten.

Vesken leveres med to slitesterke håndtak på toppen som bidrar til å forhindre utilsiktet åpning. Det er også to forsterkede håndtak på siden og en avtagbar skulderrem for ekstra fleksibilitet eller ulike transportbehov. I tillegg kan vesken festes til en vogn takket være stroppene på baksiden og to store løkker på undersiden. Pro Light Cineloader-serien er laget av vannavstøtende RipStop-forsterket nylon/polyestermateriale for å oppnå en balanse mellom lett vekt, unikt utseende og høy ytelse. Sterke YKK-glidelåser, hypalon-forsterkning, detaljer og drakere gjør veskene både ultralette og sterke nok til å tåle intens bruk. Undersiden er forsterket for å beskytte vesken mot fuktighet eller skitne underlag. Vinduet på kortenden av vesken er perfekt for visittkort, firmanavn eller sjekkliste, og inne i vesken er det en liten lomme dedikert til AirTag for å unngå å miste vesken.

Største innvendige bredde 19.0 cm
Største innvendige lengde 35.0 cm
Type Skulderbag
Største innvendige høyde 18.0 cm
Egenskaper
Produktets vekt 1950.0 g
Manfrotto Pro Light Cineloader Small Kamerabag

514587
MB PL-CL-S
Lenker
Min side