Skip to main content
Til toppen

MLTSA1001B, TetherGear VESA Monitorfeste 30 Kg, Manfrotto

Varenummer: 512231
Produktnummer: MLTSA1001B
EAN: 8024221708462
inkl. mva.

Manfrotto TetherGear VESA-skjermfeste er den ideelle tilkoblingsløsningen for bildeskapere og innholdsskapere. Et sikkert feste ideelt for eksterne videomonitorer, PC-skjermer og TV-skjermer.

- 75x75 mm og en 100x100 mm VESA-kompatibilitet
- Flere tilbehørsfestepunkter
- Monter skjermer horisontalt eller vertikalt
- Foldes flatt mot skjermen for transport
- Opptil 30 kg nyttelast

TetherGear VESA Monitor Mount er den ideelle tilkoblingsløsningen for bildeskapere og innholdsskapere, som gir kompatibilitet med industristandarden 75 mm x 75 mm og 100 mm x 100 mm VESA-konfigurasjon, og kan støtte en skjerm som veier opptil 30 kg. Et sikkert feste ideelt for eksterne videomonitorer, PC-skjermer og TV-skjermer.

Når den er festet til den valgte skjermen, kan braketten festes til en hvilken som helst passende støtte som et lysstativ, friksjonsarm eller veggplate via en 16 mm (5/8”) hunnbase og festes med T-skiven i liggende eller portrett orientering. Vertikal helning kan justeres ved hjelp av et låsehåndtak med høyt dreiemoment slik at brukeren kan gjøre mindre justeringer etter behov på en trygg og sikker måte. 

VESA-festet har flere tilbehørsmonteringspunkter innebygd i designet, for eksempel et 3/8" gjenget hull med Manfrotto og ARRI-stil antirotasjonsløkker, et sekundært 3/8" gjenget hull for ekstra tilbehør og ytterligere 16 mm (5/8") hunnkontakt , som tillater bruk med viktig tilbehør som friksjonsarmer og små belysningstilbehør for montering av trådløse mottakere, blits- eller LED-belysning, lydenheter eller kompaktkamerasett.

Manfrotto TetherGear er en samling av behersket og sikkert fotografitilbehør designet og laget for den profesjonelle innholdsskaperen, nødvendig tilbehør som trengs for å sette opp en sikker arbeidsstasjon for skjermer, bærbare datamaskiner eller nettbrett.

Lenker
Min side