Skip to main content
Til toppen

MLTSA3301B, TetherGear Nettbrettholder 9"-13", Manfrotto

Varenummer: 512234
Produktnummer: MLTSA3301B
EAN: 8024221708486
inkl. mva.

Manfrotto TetherGear Tablet Holder kan støtte de aller nyeste nettbrettene mellom  9" og 13" takket være den justerbare glidearmdesignen.

- Flere monteringspunkter
- Justerbare dimensjoner for å passe flere størrelser
- Støtter nettbrett mellom 9"- 13"
- Myke gummihåndtak og hjørner sikrer en sikker fiksering
- Ergonomisk ratt for rask justering

TetherGear nettbrettholdere kan støtte de aller nyeste nettbrettene mellom 9" og 13" takket være den justerbare glidearmdesignen. Bare juster til din foretrukne enhet og fest med det ergonomiske rattet for å holde armene på plass. Det myke gummigrepet på glidearmen og hjørneseksjonene sikrer en sikker fiksering slik at nettbrettet holdes sikkert.

Montering på et støttetilbehør som en friksjonsarm, kamerastativ eller tilthode kunne ikke vært enklere med den medfølgende monteringsadapteren som har: 1/4" og 3/8" gjengede hull, Manfrotto og ARRI-stil antirotasjonshæler og Arca-Swiss kompatibilitet brukeren flere monteringsmuligheter.

Manfrotto TetherGear er en samling av behersket og sikkert fotografitilbehør designet og laget for den profesjonelle innholdsskaperen, nødvendig tilbehør som trengs for å sette opp en sikker arbeidsstasjon for skjermer, bærbare datamaskiner eller nettbrett.

Lenker
Min side