Skip to main content
Til toppen

MLTSA4301B, TetherGear Dataplate, Manfrotto

Varenummer: 512232
Produktnummer: MLTSA4301B
EAN: 8024221708448
inkl. mva.

Manfrotto TetherGear PC-nettbrettplate er en ultrastabil plattform designet for å montere bærbare datamaskiner trygt og sikkert på toppen av grep og støtteutstyr som lysstativ, kamerastativ og støttearmer.

- Støtter bærbare datamaskiner opptil 46 cm x 31 cm
- Flere monteringsmuligheter: Lysstativ, stativ, friksjonsarmer
- Ostetallerken stil med 3/8” gjenget hull
- Inkluderer antiskli beskyttelse for trygt og sikkert grep
- Innebygd kabelhåndtering

TetherGear nettbrettplate er laget av 4.8 mm tykt lettvektsaluminium og måler 46 cm x 31 cm. Den gir brukeren en ultrastabil plattform designet for å montere bærbare datamaskiner trygt og sikkert på toppen av grep og støtteutstyr som lysstativ, kamerastativ og støttearmer.

Påvirket av filmplatestilbehøret til film- og grepindustrien, har den en serie 3/8-tommers gjengede monteringshull på viktige steder, noe som betyr at bærbare datamaskiner i alle størrelser kan festes sikkert på plass ved hjelp av de medfølgende ikke- slipemonteringsutstyr. Hullkonfigurasjonen inkluderer også en nyttig kabelhåndteringsfunksjon for å forhindre at kabler kobles fra enheten i tilfelle brukeren ved et uhell drar i dem under fotografering.

Flere monteringsmuligheter via den medfølgende adapteren montert under dekket med: 16 mm (5/8") hunnhylse, 1/4" og 3/8 "gjengede hull og Arca-Swiss-kompatibilitet, slik at brukeren kan jobbe fritt med sine foretrukne bilder - eller lysstativ.

Manfrotto TetherGear er en samling av behersket og sikkert fotografitilbehør designet og laget for den profesjonelle innholdsskaperen, nødvendig tilbehør som trengs for å sette opp en sikker arbeidsstasjon for skjermer, bærbare datamaskiner eller nettbrett.

Lenker
Min side