Skip to main content
Til toppen

OWC OWCCFXB2P01000 Minnekort CFexpress type B 1TB 1500MB/s

Varenummer: 514511
Produktnummer: OWCCFXB2P01000
EAN: 810586037884
inkl. mva.

Kostnadseffektive minnekort av høyeste kvalitet for de mest krevende behovene til profesjonelle fotografer og de vanligste bruksområdene til profesjonelle filmskapere.

Det kostnadseffektive valget for de fleste profesjonelle arbeidsflyter.

 • Profesjonell hastighet: opptil 1500 MB/s skrivehastighet og 1700 MB/s lesehastighet i den virkelige verden for de mest avanserte bruksområdene for profesjonelle innholdsskapere, inkludert raske RAW-bildesekvenser og videoopptak med høy bithastighet på opptil 6K12.
 • Kompatibel: fullt kompatibel med et bredt utvalg av speilreflekskameraer og speilløse kameraer.
 • Kompatibel: oppfyller alle CFexpress Type B 1.0- og 2.0-spesifikasjoner
 • Effektiv: 128 GB og 256 GB kapasitet for kameraer i XQD-format som har blitt oppdatert til å støtte CFexpress
 • Robust: motstandsdyktig mot støt, bøying, støt, ESD, UV-stråler og røntgenstråler

Profesjonell ytelse til en overkommelig pris. Når du vil ha et CFexpress Type B-minnekort som dekker alle de vanligste behovene i en profesjonell arbeidsflyt, er Atlas Pro CFexpress et kostnadseffektivt valg. Du får fantastisk ytelse for de mest krevende fotoprosjektene, inkludert actionfylte sports- og naturbilder. Ta opp opptil 6K video med høy bithastighet. Enten du er en fotograf som bruker et XQD-kamera med oppdatert fastvare og bare trenger beskjeden lagringsplass, eller en filmskaper som bruker det nyeste kameraet, finnes det et Atlas Pro CFexpress-kort med optimal kapasitet for ditt spesifikke behov.

Kvalitet inn = kvalitet ut Takket være en ekstremt grundig kvalitetskontrollprosess kan du jobbe ubekymret i visshet om at Atlas Pro CFexpress-kortet leverer den hastigheten og dataintegriteten du trenger når du bare har én sjanse til å fange øyeblikket. Kvalitet inn, kvalitet ut. Atlas Pro CFexpress-kortet utgjør forskjellen for avanserte arbeidsflyter og maksimal bruk av kamerainnstillinger.

Pro-hastighet

 • Opptil 1500 MB/s skrivehastighet og 1700 MB/s lesehastighet i den virkelige verden for de mest avanserte bruksområdene, inkludert raske RAW-bildesekvenser og videoopptak med høy bithastighet på opptil 6K.
 • Kompatibel Fullt kompatibel med et bredt utvalg av speilreflekskameraer og speilløse kameraer.
 • I samsvar med Oppfyller alle CFexpress Type B 1.0- og 2.0-spesifikasjoner
 • Effektiv 128 GB og 256 GB kapasitet for kameraer i XQD-format som er oppdatert til å støtte CFexpress.
 • Tålig Motstandsdyktig mot slag, bøying, støt, ESD, UV-stråler og røntgenstråler

Ta bilder, lagre og bytt... hvor som helst. Atlas Pro CFexpress-kort tåler de tøffeste miljømessige utfordringer, inkludert røntgenstråler, UV-stråler, støt, fall og ekstreme temperaturer. Ta bilder, lagre og bytt med full trygghet. Med Atlas Pro CFexpress-kort er arbeidet ditt - og ryggen din - godt beskyttet.

Hvem er det for?

 • Action- og sportsfotografer på mellomnivå
 • Fotografer på mellomnivå innen utendørs- og naturfotografering
 • Individuelle profesjonelle foto- og videoprofiler med avanserte funksjoner
 • Filmproduksjonsselskaper

Hva er det for?

 • Å fange det vinnende spillet i klare detaljer
 • Skape en stillbildesekvens av en gepard som løper ned et bytte
 • Influencere med store merkevarer og mange følgere som trenger å lage forbedret, profesjonelt innhold til kanalene sine
 • Produktfotografering

Sannhet i tall

 • Opptil 1500 MB/s skrivehastighet
 • Opptil 1700 MB/s lesehastighet
 • Opptil 400 MB/s vedvarende skrivehastighet

Høye teoretiske ytelsestall er absolutt iøynefallende, men de er misvisende når arbeidsflyten krever hastighet i den virkelige verden. Derfor tar vi oss ekstra tid til å teste OWCs flash-lagringsløsninger intensivt, og vi deler vårt testoppsett og våre parametere. Når vi oppgir at Atlas Pro CFexpress-kort har en pålitelig toppytelse på opptil 1500 MB/s ved skriving, 1700 MB/s ved lesing og opptil 400 MB/s ved vedvarende skrivehastighet, er det et uttrykk for vår forpliktelse til "OWC Difference", som sikrer at disse CFexpress Type B-kortene leverer den ytelsen du forventer.

Få maksimal ytelse fra dine Atlas Ultra CFexpress-kort. Detaljene er viktige når det gjelder å få best mulig ytelse fra CFexpress-kortet ditt. Bruk bare en CFexpress Type B-minnekortleser av høy kvalitet, som OWC Atlas FXR, som er spesielt utviklet og grundig testet for å gi effektiv varmespredning, slik at minnekortet leverer maksimal, vedvarende og gassfri ytelse.

Hvis du er nødt til å bruke et kamera eller en leser som ikke har effektiv varmespredning, har Atlas Ultra CFexpress-kort en innebygd beskyttelse som automatisk reduserer hastigheten for å forhindre varmeskader og samtidig sikre en temperatur som er trygg å håndtere.

OWC Atlas Ultra CFexpress-minnekort + OWC Atlas FXR-leser. Etter intensive stresstester med flere sykluser med full kapasitet leverer Atlas FXR-leseren fortsatt en vedvarende lesehastighet på 1400 MB/s og en skrivehastighet på 1200 MB/s fra et 650 GB Atlas Ultra CFexpress-minnekort, samtidig som den holder en sikker temperatur.

*Opptil 1500 MB/s skrive- og 1700 MB/s leseytelse ble observert basert på testing av OWC Atlas Pro CFexpress-kort i et Ableconn PEX-CF106 PCI Express 3.0 x4 Host Adapter Card i et Gigabyte Aorus Master X570-hovedkort med en AMD Ryzen 9 5950X 4,9 GHz-prosessor og 32 GB RAM i Windows 10 Pro med Crystal Disk Mark (1 GB filstørrelse). Det ble observert vedvarende skrivehastigheter på opptil 140 MB/s for 128 GB-kortet, opptil 300 MB/s for 256 GB-kortet og opptil 400 MB/s for 512 GB-2 TB-kortene. Ytelsen vil variere avhengig av vertsmaskinvare, programvare, bruk og lagringskapasiteten på Atlas Pro CFexpress-kortet.

Atlas Pro CFexpress-kort med 512 GB og høyere kapasitet anbefales for 6K-videoopptak.

**Inkluderer (1) OWC Atlas Pro CFexpress Type B-minnekort av typen Atlas Pro (1) juveletui 3 års begrenset OWC-garanti

Tekniske spesifikasjoner

Bruksområde
Video, Speilløst, DSLR
Dimensjoner (DxBxH) (mm)
3,0 x 0,4 x 3,9
Maksimal temperatur (°C)
85
Type minnekort
CFexpress Type-B
Minste temperatur (°C)
-20
Lagringskapasitet
1TB
Type tilbehør (Lagringsmedia)
Minnekort
Storage Flash Type
Type-B
Bus hastighet
PCIe 3.0 x2
Lesehastighet (MB/s)
1700
Skrivehastighet (MB/s)
1500

 

Kapasitet 1TB
Maksimal skrivehastighet 1500 MB/s
Bus type PCIe3.0 x2
Lagringstype Minnekort
Maksimal lesehastighet 1700 MB/s
Type CFexpress Type B
Delkin DCFX1-1TB Minnekort CFexpress type B 1TB 1540MB/s

Ultraraskt og ekstremt pålitelig CFexpress-minnekort for profesjonell bruk. Les mer

514510
DCFX1-1TB
OWC OWCCFXB4U01000 Minnekort CFexpress type B 1TB 3000MB/s

514512
OWCCFXB4U01000
Lenker
Min side