Skip to main content
Til toppen

Panasonic AW-UE100KE 4K PTZ Kamera 24x Zoom Sort

Varenummer: 501842
Produktnummer: AW-UE100KEJ
EAN: 5025232911776
inkl. mva.

4K UHD PTZ-kamera med 1/2.5" 4K MOS sensor. 12G-SDI, 3G-SDI og HDMI, samt Full NDI (4K UHD og FHD), NDI|HX 2 (FHD) og SRT over IP.

Panasonic AW-UE100 er det første 4K PTZ-kameraet med støtte for Full NDI, NDI|HX og SRT. Kameraet har en 1/2.5" 4K MOS Sensor som produserer fantastiske 4K bilder, og har alle nødvendige tilkoblinger, inkludert 12G-SDI, 3G-SDI, HDMI og IP. 

Tilkoblinger
AW-UE100 støtter full båndbredde NDI for høykvalitets overføring av 4K 60/50p video, og SRT (Secure Reliable Transmission) for høykvalitets- og stabil overføring over internett. Kameraet kommer også med 12G-SDI for 4K overføring og 3G-SDI for Full HD for konvensjonell SDI-tilkobling. Kameraet har også en HDMI 2.0 port for overføring over HDMI. For synkronisering er kameraet også utstyrt med Genlock tilkobling. For strømtilkobling støtter kameraet PoE++ (Ultra PoE).

Støtte for et bredt utvalg av video over IP og streaming-formater
Full båndbredde NDI som kan overføre 4K video på bitrater som ca. 250 Mbps og Full HD på ca. 140 Mbps kommer som standard på AW-UE100. Full NDI gir en lav "latency" (forsinkelse) live video med en enkelt nettverkskabel. Den mer effektive NDI|HX er også inkludert for overføring i et NDI-nettverk med lavere bitrater. SRT-protokollen (Secure Reliable Transport) er også inkludert for en sikker og stabil overføring punkt til punkt, selv i ustabile nettverksmiljøer som f.eks. internett. RTMP/RTMPS gir deg direkte streaming til streamingtjenester som YouTube Live, Facebook Live, Twitch etc direkte fra kameraet. 

Vidvinkel objektiv og 24x Zoom
Kameraets objektiv har hele 74.1 grader vidvinkel som tillater kameraet å brukes i trange situasjoner. Likevel har AW-UE100 24x zoom som gir en god tele-funksjon som også muliggjør filming i større saler. AW-UE100 har også elektroniske zoomfunksjoner som digital extender (Inntil 2x) og intelligente zoomfunksjoner som gir vesentlig større zoomrange. I HD-produksjoner kan dette utnyttes uten at det forringer bildekvaliteten.

Støtte for FreeD protokollen
FreeD protokollen gir nye muligheter i AR- (Augmented Reality) og VR- (Virtual Reality) systemer. Dette gir ut kameraets tracking-informasjon (pan/tilt/zoom/focus/iris) sammen med et synkroniseringssignal for å bygge AR/VR systemer uten eksterne enkodere.

En rask, presis og stillegående mekanisme
AW-UE100 har en Direct Drive mekanisme som forbedrer responsen på pan/tilt bevegelser og presisjonen i posisjoneringen. Dette resulterer også i en stillegående mekanisme. I tillegg har optisk bildestabilisering, elektronisk bildestabilisering blitt lagt til for "roll" retningen. Dette gir stabile bilder selv i situasjoner som benytter robotsystemer og skinner etc. 

Panasonic AW-UE100WE 4K PTZ Kamera 24x Zoom Hvit

4K UHD PTZ-kamera med 1/2.5" 4K MOS sensor. 12G-SDI, 3G-SDI og HDMI, samt Full NDI (4K UHD og FHD), NDI|HX 2 (FHD) og SRT over IP.

501843
AW-UE100WEJ
Lenker
Min side