Skip to main content
Til toppen

Røde Blimp Zeppeliner oppheng og pels til mikrofon

Varenummer: 502250
Produktnummer: BLIMP
inkl. mva.

Blimp er det ultimate vindbeskyttelses- og støtdempingssystemet for RØDE shotgun-mikrofoner, samt tredjeparts shotgun-mikrofoner opptil 325 mm i lengde. Det har et Rycote® Lyre® fjæringssystem for overlegen isolasjon fra håndteringsstøy, i tillegg til et ekstremt lettvektig og ergonomisk håndtak. Inne i håndtaket er det en kraftig Mogami® kabel som deler seg gjennom en koblingsboks til en fleksibel tynn kabel inne i Blimp, noe som minimerer overføring av vibrasjoner til mikrofonen.

Blimp festes til hvilken som helst standard boom-arm med en 3/8-tommers gjengemontering i basen. Den universelle Blimp-monteringen er tilgjengelig som et alternativ for å fjerne håndtaket når Blimp primært brukes på en boom-arm. Dead Wombat vindbeskyttelse, pleiebørste og hale-/patchkabel er inkludert.

Viktige funksjoner: Fullstendig vindbeskyttelses- og støtdempingssystem for shotgun-mikrofoner Rycote® Lyre® fjæringssystem for overlegen isolasjon fra håndteringsstøy Ekstremt lettvektig design Festes til hvilken som helst standard boom-arm 10 års garanti (registrering ikke påkrevd)

Lenker
Min side