Skip to main content
Til toppen

Røde WIRELESS PRO Trådløst mikrofonsett 2 sendere tokanals mottaker med mygger

Varenummer: 513411
Produktnummer: RODE WIRELESS PRO
EAN: 698813010943
inkl. mva.

RØDE Wireless PRO er et kompakt trådløst mikrofonsystem med to kanaler som fanger krystallklar lyd for innholdet ditt. Det har en rekke innovative funksjoner, inkludert intelligent GainAssist-teknologi, innebygd 32-biters float-opptak, over 32 GB internminne, Series IV 2,4 GHz digital trådløs overføring som gir den beste rekkevidden i klassen, en låsekontakt på TX, et praktisk og solid ladeetui og mye mer.

 • Kompakt tokanals trådløst mikrofonsystem
 • Universell kompatibilitet med kameraer, smarttelefoner og datamaskiner
 • 32-bit float innebygd opptak muliggjør gjenoppretting av klippede eller for stille opptak
 • Avansert timecode-funksjon muliggjør rask og enkel lydsynkronisering i post-produksjon
 • Intelligent GainAssist teknologi, fleksibel utgangsgain-kontroll og safety channel sikrer krystallklar lyd ved opptak direkte til kamera

Etter den utrolige suksessen med Wireless GO og Wireless GO II, verdens første kompakte trådløse mikrofon og dens bestselgende etterfølger, kommer nå Wireless PRO, den kraftigste trådløse mikrofonen noensinne. Med enestående muligheter og funksjoner som ikke finnes i noen annen mikrofon, leverer nå Wireless PRO lydkvalitet på et nytt nivå - sammen med en enestående allsidighet som passer dagens krevende skapere og filmskapere. Fordelene fra den legendariske Wireless GO-serien, tatt til helt nye høyder, gjør at Wireless PRO er den ultimate trådløse mikrofonen.

Wireless PRO er det kraftigste kompakte mikrofonsystemet noensinne, fullpakket med profesjonelle funksjoner som gir enestående fleksibilitet for opptak av krystallklar lyd for innholdet ditt. Mist aldri et opptak med innebygd 32-biters float-opptaksteknologi med over 40 timers internminne. Hold all video og lyd feilfritt synkronisert med tidskode og fang flott klingende innhold uanstrengt med intelligent GainAssist-teknologi. RØDEs toppmoderne Series IV 2,4 GHz digitale overføring gir den beste rekkevidden i klassen, og med innebygde mikrofoner av kringkastingskvalitet garanteres perfekt lyd. Wireless PRO er universelt kompatibel med kameraer, telefoner og datamaskiner, og tilbyr profesjonelle funksjoner som en låsende lavalier-kontakt, en dedikert knapp for å utløse opptak, automatisk på/av og en TRRS-utgang på mottakeren for uovertruffen fleksibilitet. Den leveres også med en komplett tilbehørspakke, inkludert et par lavalier-mikrofoner, et robust ladeetui, vindbeskyttere, magnetiske monteringsklemmer og kabler for tilkobling til alle enhetene dine.

Toppen av moderne trådløs lyd
RØDE banet vei for den ultrakompakte trådløse mikrofonkategorien med den opprinnelige Wireless GO, og dette arvet fortsetter med Wireless PRO. Ved hjelp av toppmoderne Series IV 2,4 GHz digital overføring og proprietær codec med nesten ingen forsinkelse og 128-bit kryptering, leverer Wireless PRO krystallklar, utrolig stabil lyd med en rekkevidde på opptil 260 meter. Trådløs lyd du kan stole på i nesten hvilket som helst opptaksmiljø.

Mist aldri et opptak
Det er ingenting verre enn å overføre lyden til redigeringsprogrammet og innse at opptaket ditt har klipping og ikke kan brukes. Med Wireless PRO er dette en ting fra fortiden. 32-biters flytende innebygd opptak betyr at lyden din sikkerhetskopieres trygt hver gang du spiller inn, med muligheten til å gjenopprette alle opptak som var for høye eller for stille i etterproduksjonen. Bekymre deg aldri igjen for behovet for å justere gainen perfekt. En revolusjon.

Lyd og video, perfekt synkronisert
Med Wireless PROs avanserte tidskode kan du enkelt synkronisere lyd og video med perfeksjon - ingen behov for komplekse og dyre eksterne tidskodesystemer.

Perfekt lyd i alle situasjoner
I tillegg til innebygd 32-biters float-opptak, gir Wireless PRO en rekke funksjoner som lover perfekt lyd i alle situasjoner. Sørg for at lyden er jevn og balansert med intelligent GainAssist-teknologi. Match mikrofonen nøyaktig med kameraet ditt med fleksible gain-kontroller og tilpassede forhåndsinnstillinger. Legg til en ekstra sikkerhetskopi med safety channel. Perfekte opptak, hver gang.

Det ultimate opptakskitet
Wireless PRO leveres med alt du trenger for å komme i gang og spille inn trådløs lyd direkte "out of the box". Det følger med to profesjonelle Lavalier II mikrofoner med tilhørende vindbeskytt for utendørs bruk, et par MagClip GO for å feste senderne dine hvor som helst, et smart ladeetui og en praktisk tilbehørspakke for å oppbevare mikrofonene dine, kabler og klips.

Koble til alle enhetene dine
Takket være analoge (3,5 mm) og digitale (USB-C) utganger er Wireless PRO universelt kompatibel med kameraer og andre lydenheter. Både iOS- og Android-smarttelefoner og nettbrett samt Windows- og Mac-datamaskiner.

Enkel konfigurasjon og kontroll
Det er enkelt å stille inn og ha kontroll på lydnivåene dine med den lyse LCD-skjermen, og konfigurer innstillinger mens du er på farten med dedikerte kontroller for alt fra gain-justering til å utløse opptak. Tilpass systemet etter behovene dine hvor som helst ved hjelp av datamaskinen din eller smarttelefonen med RØDE Central-appen. Full kontroll over oppsettet ditt, slik at du kan være klar for alle opptakssituasjoner.

Overvåk og ta opp
Overvåk lyden din på feltet med Wireless PROs høyeffekts hodetelefonutgang som er komplett med innebygd nivåkontroll. Du kan også koble til et headset eller en fortellermikrofon som en lavalier for å fange et tredje lydspor. Ultimate allsidighet.

Kompakt og ekstremt bærbar
Wireless PRO har samme superkompakte, ultralette design som Wireless GO-serien er kjent for. Diskret montering og ekstremt bærbar, dette er den perfekte tilføyelsen til alle opptaksoppsett.

Road ready
Det medfølgende smarte ladeetuiet beskytter ikke bare Wireless PRO når du er på farten, men sørger også for at den alltid er ladet og klar for handling. Det gir også ekstremt rask dataoverføring, slik at du raskt kan eksportere opptak når du er på farten.

Locked and loaded
Låsbare 3,5 mm lavalierkontakter betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at mikrofonene dine trekkes ut midt i opptaket. Perfekt kombinert med de medfølgende Lavalier II-premium lavaliermikrofonene.

I brukerhåndboken for Wireless PRO finner du alt du trenger å vite for å bruke din Wireless PRO og ta opp utrolig lyd for innholdet ditt. Den omfattende veiledningen dekker alt fra å komme i gang og bruke enheten til å konfigurere 32-biters float, tidskode og avanserte innstillinger med RØDE Central-appen.

 • Kompakt tokanals trådløst mikrofonsystem
 • RØDEs toppmoderne Series IV 2,4 GHz digitale overføring med 128-bit kryptering som gir krystallklar og stabil lyd på opptil 260 meters avstand
 • Universell kompatibilitet med kameraer, smarttelefoner og datamaskiner
 • 32-bit float innebygd opptak muliggjør gjenoppretting av klippede eller for stille opptak.
 • Avansert timecode-funksjon muliggjør rask og enkel lydsynkronisering i etterproduksjon
 • Intelligent GainAssist-teknologi, fleksibel utgangsgain-kontroll og safety channel sikrer krystallklar lyd ved direkte opptak til kameraet
 • 32GB innebygd minne i hver sender gir over 40 timers sikkerhetskopiopptak
 • Sikker låsende 3,5mm TRS-tilkobling
 • Hodetelefonlytting med innebygd volumkontroll
 • Plug-in power detect forlenger batterilevetiden
 • Komplett tilbehørspakke inkludert smart ladeetui, 2 Lavalier II mikrofoner, kabler, MagClip GO magnetiske fester og tilbehørsetuiEnkel justering av innstillingene ved hjelp av datamaskin eller smarttelefon via RØDE Central-appen
 • Designet og produsert i RØDEs høy presisjonsfabrikk i Sydney, Australia
Rekkevidde LOS 260 meter
Lenker
Min side