Skip to main content
Til toppen

Samsung LH55VMBUBGBXEN 55" monitor HD 24/7 500cd/m2 signage-Videowall

Varenummer: 512595
Produktnummer: LH55VMBUBGBXEN
inkl. mva.

55" LED-bakgrunnsbelyst LCD-skjerm - fullHD- for videowall og digital signering

En plassbesparende og alltid aktivert løsning med ekstremt smale kanter

Få en imponerende og pålitelig seeropplevelse døgnet rundt med Samsungs VMT-E-serie. Displayet har en beskjeden dybde og en lysstyrke på 500 nit, noe som gir skarpe bilder og tydelige meldinger på en rekke ulike steder fra kjøpesentre til lobbyer, møterom, kontrollrom og så videre.

Forvandle ethvert rom med bilder som gir inntrykk

Den slanke utformingen og det 70,4 mm dype kabinettet gir stor fleksibilitet med hensyn til installasjon, og en kant på bare 1,8 mm gir et sømløst bilde som åpner uendelige muligheter for å skape en fascinerende visuell opplevelse.

Vis innhold fra alle vinkler

Brede visningsvinkler betyr lett synlig innhold selv om seeren ikke står rett foran displayet. Publikum kan få tydelige detaljer og livfulle farger uansett hvor skjermen er plassert.

Livfulle bilder under alle lysforhold

Blendingsfrie paneler fordeler lys over hele skjermen for å bevare et livfullt og nøyaktig innhold. Kombinert med høyt kontrastforhold og døgnkontinuerlig drift fremstår bildene livaktige og iøynefallende uansett tid på døgnet og uansett omgivelseslys.

Bildeforbedring

Samsungs effektive bildeforbedringsteknologi sørger for at alt innhold er livfullt og klart. Picture Enhancer-innstillingen gir bedre fargemetning og kontrast gjennom justering av gammakurven. Black Equalizer-innstillingen gjør mørke bilder lysere slik at det blir enklere å se detaljer.

Omfattende kalibrering tilpasset dine behov

Fininnstilling i flere steg fra fabrikk gir ensartet lysstyrke og farge. Brukerne kan også fininnstille avanserte innstillinger ved hjelp av kostnadsfri Color Expert Pro-programvare. For rask og enkel kalibrering kan Color Expert Pro Mobile brukes til justering av hvitbalanse på displayer opptil 5x5 ved hjelp av et mobilkamera.

Avansert presentasjon, enkel betjening

Ved hjelp av Daisy Chain-design gjennom DisplayPort 1.2 eller HDMI-porter kan displayet vise UHD-innhold på flere skjermer uten å måtte bruke et eksternt grafikkort. Samsungs UHD Signage Player Box gir strømlinjet funksjonalitet gjennom å kombinere mediespiller- og innholdsstyringsprogramvaren.

Holdbar og brukervennlig design

Den IP5x-sertifiserte VMT-E-serien er støvbestandig og tåler en rekke ulike miljøforhold uten at det kreves et ekstra kabinett på steder med mye støv. En innebygd, sentralt plassert infrarød mottaker (IR) gir enklere og mer fleksibel brukerkontroll.

Strenge tester, solid beskyttelse

VMT-E-serien leveres i en spesialemballasje som har bestått en streng firestegs test for å oppfylle ISTA-standarder, noe som gjør at displayet er beskyttet mot potensielle transportskader. Dermed kan virksomheter føle seg trygge på at displayet er klart til bruk umiddelbart etter levering.

Monitor
Bruksområde Studio, Møterom
VESA-feste 400x400
Skjerm-oppløsning 1080p
Skjerm Lysstyrke NIT 500
Skjermtype LCD
Størrelse 55.0 tommer
Egenskaper
Tilkobling HDMI
Strøm 230V
UNSPSC 43211902
Produktets vekt 19400.0 g
Lengde 121.15 cm
Bredde 7.0 cm
Høyde 68.23 cm
Lenker
Min side