Skip to main content
Til toppen

Seetec Atem156 Monitor med 4xHDMI 15.6

Varenummer: 501489
Produktnummer: ATEM156 4
EAN: 6971863813202
inkl. mva.

15,6" Streaming Broadcast Director Monitor med 4 HDMI-innganger.

SEETEC ATEM156 er utstyrt med en 15.6-tommers IPS LCD-skjerm. IPS LCD-panelet har en oppløsning på 1920 x 1080, et kontrastforhold på 800:1 og bakgrunnsbelysning med en lysstyrke på 250cd/m², som gir nøyaktig gjengivelse av video. Den kombinerer en bred 170° visningsvinkel både horisontalt og vertikalt. Enkel visning sikres ved å redusere fargeendringer på grunn av visningsvinkelen.

 

Profesjonelle monitoreringsfunksjoner
SEETEC ATEM156 har profesjonelle monitoreringsfunksjoner i henhold til faktiske behov før-opptak og etterproduksjon for å hjelpe deg med å forbedre opptakseffektiviteten. Utstyrt med fire 4K HDMI-innganger, støtter den quad view, dual view og single view-monitoreringsfunksjoner, slik at du kan få perfekt flerkameramonitorering hvor som helst! Den inneholder fokussjekk funksjoner, som Peaking Focus, False Color og Pixel to Pixel, for å hjelpe til med å få skarpe bilder. Den inneholder ramme-funksjoner, som Center Marker, Safety Marker og Grid Marker, for å forhindre at skjermen kuttes under livesendingen og for å gi riktig plass til andre funksjoner under livesendingen. Den inkluderer også andre nyttige funksjoner som Image Zoom, Check Field, Image Freeze, Color Temperature Adjustment, osv.

Enkel knappbetjening
Når du er opptatt på opptaksstedet, må du kunne kontrollere utstyret enkelt, og ATEM156 kan imøtekomme behovene dine. Den er utstyrt med et enkel betjeningspanel som lar deg være komfortabel i opptaksprosessen. Med 4 separate HDMI-knapper kan du raskt bytte HDMI-signalkilden; med 4 hurtigtaster (F1 ~ F4) kan du tilpasse hurtigtastfunksjonene og raskt kalle dem frem.

True Color - Profesjonell fargekalibrering
SEETEC bruker den profesjonelle Rec.709 HD-fargestandarden og bruker fargekalibreringsteknologi. Med profesjonell instrumentkalibrering på fabrikken kan den oppnå monitorkalibrering effektivt og få nøyaktig fargereproduksjon enkelt, uten å forvrenge fargen, og viser det virkelige bildet når du filmer video.

Unik design for høy effektivitet
Tid og kostnader er viktige for filmteam. Dette blir mer tydelig hvis det er hyppige scenendringer under produksjonen. ATEM156 er basert på hvordan skjermer brukes av filmteam. Enten du pakker ned eller setter opp, gjør en forenklet design skjermen klar for bruk raskt. Det er ingen komplekse oppsettsprosesser å gå gjennom. Den innovative designen med bærbar aluminiumskoffert gjør den godt egnet for feltproduksjon og håndtering av endringer i omgivelsene raskt.

4x 4K HDMI-innganger og utganger. Koble til opptil 4 kameraer, spillkonsoller eller datamaskiner!
ATEM156 har 4x 4K HDMI-inngang og utgang, som kan koble til opptil 4 kameraer, spillkonsoller, datamaskiner og annet utstyr. Samtidig kan den også loope ut 4 HDMI-signaler til andre enheter, som ATEM Mini eller ATEM Mini Pro. Dette er svært nyttig for studio- og direktesendt flerkameramonitorering.

Realiser ATEM Mini Multiview-overvåking
Når din switcher ikke har en multiview-funksjon, som ATEM Mini, kan du trenge en ATEM156. Under større direktesendinger med flere kameraer kan du først koble kameraet til ATEM156-skjermen, sjekke opptaksbildene til hvert kamera på ATEM156-skjermen, og deretter sende dem til mikser. Du trenger ikke å bekymre deg for sendingens innhold. Dette hjelper deg med å forhåndsvise bildet og unngå "blindmiksing".

Ideell skjerm for direktesending
Multiview-funksjonen og den bærbare aluminiumskofferten til ATEM156 gjør flerkameradirektesending enklere og mer praktisk å bruke.

Multiview. Quad View / Dual View
Når du lager et direkte program fra flere kameraer, er det viktig å kunne se flere videokilder samtidig. ATEM156 har fire 4K HDMI-innganger og utganger, støtter quad view, dual view og single view-monitorering, slik at du kan få perfekt flerkameramonitorering hvor som helst!

Fleksibel strømforsyning
Bak på ATEM156 er det en 12V DC strøminngang og et V-mount batterifeste. Du kan koble til 12V DC-inngangen for kontinuerlig strøm, eller du kan installere et V-mount oppladbart batteri for mobile bruk. For utendørsopptak kan du bruke et eksternt batteri, og du kan koble til en standard DC-strømforsyning når du bruker den i et etterproduksjonsrom.

VESA monteringfeste

Skjermen har standard VESA monteringhull slik at du i tillegg til den medfølgende foten kan bruke et bredt utvalg av monteringsbraketter for feste til vegg, bord, tak eller rack.

 

 • Full HD 1920x1080 oppløsning
 • HDMI X4 innganger og utganger
 • lydmonitorering via frontpanelets 3,5 mm stereo hodetelefonkontakt

Spesielle funksjoner:

 • Quad Split Display (1P, 2P LR, 2P TB, 2P PIP, 4P)
 • Peaking Focus Assist
 • False Color (Feilfarge)
 • Anamorfisk (x1.33, x1.5, x1.8, x2.0)
 • Display Rotate (0°, 90°, 180°, 270°, H Mirror, V Mirror)
 • Check Field (Rød, Grønn, Blå, Mono)
 • Bilde Freeze
 • Zoom
 • Pixel to Pixel (Punkt til Punkt)
 • Center Marker (Sentrumsmarkør)
 • Safety Marker (80%, 85%, 90%, 93%, 96%, 4:3, 2.39:1, 2.35:1, 1.85:1)
 • Line Color (Rød, Grønn, Blå, Hvit)

I esken:

1 x ATEM156 videomonitor
1 × Mini/ Micro HDMI til HDMI-kabel
1 × V-mount batteriplattform
1 × 3A strømadapter
1 × Koffert
1 × Bruksanvisning

Monitor
Bruksområde Studio, Kamera, Rack
Skjerm-oppløsning 1080p
Skjerm Lysstyrke NIT 250
Skjermtype IPS
Størrelse 15.6 tommer
Egenskaper
Tilkobling Minijack, HDMI
Strøm AC100V-240V 50/60Hz, 12V, Batteriplate
Batteriplate V-mount
Farge Sort
UNSPSC 45111811
Seetec ATEM156-CO 15.6" Video Monitor med 4xHDMI og Flightcase

Perfekt full HD produksjonsmonitor med innebygget multiviewer og transportkasse

501490
ATEM156-CO
Lenker
Min side