Skip to main content
Til toppen

Sony SEL2450G Full Frame G-Master Kompakt Zoomobjektiv

Varenummer: 514539
Produktnummer: SEL2450G
EAN: 4548736141421
inkl. mva.

Kompakt standardzoomobjektiv med konstant F2.8 og høy ytelse

Dette kompakte fullformats F2.8-standardzoomobjektivet passer svært godt til kameraer i α-serien. Det har avansert objektivteknologi som sikrer god kameraytelse. Passer bra til stillbilder og videoer overalt.

- Fullformat til kameraer av E-typen
- Standard G-zoomobjektiv
- Konstant, maksimal blenderåpning på F2.8

Et kompakt F2.8-zoomobjektiv som kan tas med overalt

Med en rekkevidde på 24 til 50 mm som passer perfekt til hverdagsopptak, har dette allsidige zoomobjektivet en stor maksimal blenderåpning på F2.8 og vakker gjengivelse ved alle fokallengder i et svært kompakt og lett design. Med det nyskapende FE 24-50mm F2.8 G får du avansert bildeytelse med stor blenderåpning for både stillbilder og videoer. 

Suveren skarphet på enhver fokallengde

Et avansert optisk design med fire asfæriske elementer og to ED-elementer (ekstra lav brytningsindeks) gir høy oppløsning i hele zoomrekkevidden på 24 til 50 mm. Gjenskinn, dobbeltkonturer og regnbueeffekter reduseres for klar gjengivelse.

Dyp bokeh får motivet til å skille seg ut

En maksimal blenderåpning som holder seg konstant på F2.8 i hele zoomrekkevidden, et banebrytende optisk design og en 11-blads rund blenderåpning jobber sammen for å gi den jevne, dype bokehen som kjennetegner G Lens-serien til Sony. Flott bokeh fremhever motivene.

Imponerende nærbildeytelse

Omhyggelig optisk optimalisering sørger for god nærbildeytelse ved alle fokallengder. Maksimal forstørrelse er 0.3x (AF) / 0.33x (MF) med en minste fokusavstand på 0,19 m (AF) / 0,18 m (MF) i den vide enden av rekkevidden for god nærbildeytelse som, kombinert med den kompakte størrelsen, gjør dette objektivet ideelt for bordopptak.

AF som får mest mulig ut av kamerahuset

To optimaliserte lineære motorer og et presisjonskontrollsystem innhenter fokus på alle motiver med en utrolig hastighet og nøyaktighet. Sporingsytelsen er god og i stand til å følge med den avanserte modellen fra Sony α9 III på opptil 120 bilder/sek. Presist, stille fokus oppnås og opprettholdes selv under opptak av 4K 120p- eller FHD 240p-videoer med høye bildehastigheter.

Et kompakt F2.8-zoomobjektiv som kan tas med overalt

Selv om dette objektivet har et optisk design med høy ytelse med fire asfæriske elementer og en stor maksimal blenderåpning på F2.8, er det ikke mer enn 74,8 mm i diameter og 92,3 mm langt. Selektiv bruk av spesialutviklet plast sikrer holdbarhet og redusert vekt på kun 440 gram for god mobilitet og minimalt med stress under lange opptaksøkter.

F2.8 i et mobilt zoomobjektiv passer bra til filmer

Presist, stille AF og en F2.8-blenderåpning i et kompakt, lett zoomobjektiv kan være en fordel for filmer. Minimalt med endringer av tyngdepunkt gjør dette objektivet til et godt valg for gimbal- eller dronemontering. Med Aktiv modus-stabilisering sørger det for stabile håndholdte vidvinkelopptak når du går rundt. Fokusvariasjonskompensering og metadataopptak støttes.

Tre kontrollringer i et kompakt objektiv

Dette objektivet har tre kontrollringer for fokus, zoom og blenderåpning for direkte, intuitiv kreativ kontroll under stillbildefotografering og filmopptak. Blenderåpningsringen med klikkstopp kan slås av og på i henhold til opptakssituasjonen.

Omfattende kontroll

I tillegg til tre kontrollringer har FE 24-50mm F2.8 G en tilpassbar fokusknapp og AF/MF-bryter. Linear Response MF sikrer umiddelbar og intuitiv manuell fokuskontroll. Et indre fokus gjør det enkelt å bruke de roterbare 67 mm-filtrene, som variable gråfiltre som ofte brukes under videoopptak.

Pålitelig under krevende forhold

Et støv- og fuktbestandig design gir god pålitelighet i utfordrende utendørsforhold, og frontelementet har et fluorbelegg.

Miljøvennlig

"Road to Zero"-prosjektet til Sony har som mål å oppnå nullutslipp innen 20250. Miljøfotavtrykket til dette produktet har blitt redusert til et minimum fra utviklingsfasen og gjennom forsyningskjeden, produksjon og pakking. Vi er også i ferd med å gå over til å bruke emballasjemateriale uten plast. Plantebaserte ikke-vevde tekstiler brukes i produktposer.

Spesifikasjoner:

Montering: E-typen fra Sony
Format: 35 mm fullformat
Fokallengde (mm): 24–50
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C): 36–75
Objektivgrupper/elementer: 13–16
Visningsvinkel (35 mm): 84゚-47゚
Visningsvinkel (APS-C): 61゚-32゚
Maksimal blenderåpning (F): 2.8
Minste blenderåpning (F): 22
Blenderblad: 11
Sirkulær blenderåpning: Ja
Minste fokusavstand: 0,19(W)-0,30(T) (AF), 0,18(W)-0,29(T) (MF) m (0,63(W)-0,99(T) (AF), 0,59(W)-0,96(T) (MF) ft)
Største forstørrelsesforhold (x): 0,30 (AF), 0,33 (MF)
Filterdiameter (mm): 67
Bildestabilisering (SteadyShot): – (hus integrert)
Zoomsystem: Manuelt
Kompatibilitet med telekonverterer (x1,4): -
Kompatibilitet med telekonverterer (x2,0): -
Hettetype: Bladformet, bajonettfeste

Dette medfølger i esken:

- Hette (modell): ALC-SH178
- Objektivdeksel foran: ALC-F67S
- Objektivdeksel bak: ALC-R1EM
- Etui: -

Egenskaper
Farge Sort
Produktets vekt 440.0 g
Lengde 9.23 cm
Bredde 7.48 cm
Sony Objektiv FE 24-70mm F2.8 GM II

511343
SEL2470GM2
Lenker
Min side