Skip to main content
Til toppen

Sirui AR-3204 Stativbein Karbonfiber 75mm Bowl 150cm maks 25kg

Varenummer: 513743
Produktnummer: AR-3204
EAN: 6952060026565
inkl. mva.

SIRUI AR-3204 TRIPOD er et stativ av profesjonell kvalitet designet for fotografer og videografer som krever det beste innen stabilitet, holdbarhet og brukervennlighet. Konstruert av høykvalitets karbonfiber, er dette stativet både lett og solid og Siruis første stativ som kombinerer en fast base og en utjevningsbase, perfekt for dyrelivsfotografering og profesjonell landskapsfotografering.

Sirui AR-3204 Carbon Tripod

Stativet har en maksimal høyde på 150 cm (+ hode) og en minimumshøyde på 12 cm, noe som lar deg fotografere i en rekke forskjellige vinkler og posisjoner.
SIRUI AR-3204 TRIPOD er designet for profesjonell bruk og kan holde opptil 25 kg vekt, den kan også foldes ned til bare 54 cm for enkel transport.

Bena kan låses i tre forskjellige vinkler (24, 50 og 80 grader) for å sikre stabilitet i ethvert terreng.

To-funksjons skålhodeadapter
Vri bunnplaten for å bytte mellom den faste basen og den utjevningsbase. Skålhodeadapteren kommer med en flat plattform for bruk med flate bunnhoder.
Utjevningsbasen tilbyr 15 graders utjevningsevne, noe som gjør det enkelt å sette opp tungt utstyr i ulendt terreng.

Dette stativet er et essensielt utstyr for enhver fotograf eller videograf som leter etter et holdbart, stabilt og brukervennlig stativ.
Den leveres med et komplett sett med tilbehør, inkludert en bæreveske, en avtagbar krok og både gummiføtter og metallpigger.

Lenker
Min side