Skip to main content
Til toppen

Skaarhoj RACK-PRO-2-V1B Rack Pro 2 BluePill Inside

Varenummer: 513329
Produktnummer: RACK-PRO-2-V1B
EAN: 5714074002925
inkl. mva.

I et hurtigarbeidende produksjonsmiljø gir våre kvalitets-NKK-knapper deg profesjonell taktil kontroll over flere enheter. Rack Pro 2 med Blue Pill Inside har i tillegg fire elastomer-knapper med en stor OLED-skjerm og en dreieknapp for enda mer fleksibel kontroll. Dette produktet kan monteres i rack med en bransjestandardbredde på 19 tommer og en høyde på 1U, noe som betyr at det passer perfekt i utstyrsracken din og på bordet ditt.

Få friheten til å bestemme hvordan du vil sette opp kontrolleren akkurat slik du ønsker det. Som med alle SKAARHOJ-produkter, kan alle maskinvarekomponenter konfigureres fullstendig.

Dette produktet leveres med vår kraftfulle Blue Pill Inside. Blue Pill-teknologien gjør det mulig for våre paneler å koble seg til tredjepartsenheter og gir et skreddersydd kontrollmiljø. Blue Pill gir ikke bare muligheten for tilkobling til flere leverandører, det er også enkelt å sette opp.

Alle Blue Pill-aktiverte paneler gir deg tilgang til Reactor, som er et nettbasert brukergrensesnitt der du enkelt kan konfigurere, vedlikeholde og simulere ditt kontrollsystem.

Lenker
Min side