Skip to main content
Til toppen

Sony Objektiv FE 24-105mm F4 G OSS

Varenummer: 508190
Produktnummer: SEL-24105G
EAN: 4548736074132
inkl. mva.

FE 24–105 mm f4 G OSS Objektiv

G-objektiv gir jevn høy bildekvalitet med 24 mm til 105 mm og en blenderåpningsverdi på f4 i hele zoomområdet. I tillegg til høy optisk ytelse, har den en kompakt og lett design, så den er enkel å bære og tilpasse, og den har en E-montering. Rask og nøyaktig AF og høy pålitelighet er også funksjoner som gjør zoomobjektivet veldig nyttig.

Gode ​​bilder fra hjørne til hjørne i hele zoomområdet

Avansert optikk gir høy oppløsning fra hjørne til hjørne i hele zoomområdet. Fire asfæriske elementer reduserer aberrasjon, mens ED-glasselementer (ekstra lav spredning) minimerer kromatisk aberrasjon. En sirkulær blenderåpning og nøye kontroll av sfærisk aberrasjon gir deg potensialet til å være kreativ med myk og vakker bakgrunnsbokeh og naturlige høydepunkter som utfyller den utmerkede kontrasten og skarpheten.

En enkelt linse for bevegelig og allsidig fotografering
Høy optisk ytelse og høyt zoomforhold i et kompakt og lett objektiv på 663 gram. Den kompakte og lette designen kan utvides med et E-feste slik at linsen er enkel å flytte og håndtere. Med dette høyytelsesobjektivet kan du ta en rekke motiver og situasjoner. Du får enda mer allsidighet med et minimum nærbilde på 0,38 meter og innebygd optisk bildestabilisering.

Konstant f4 og rask, nøyaktig og stille AF for stillbilde/film
Stadig den største blenderåpningen på f4 i hele zoomområdet holder lysstyrken på et jevnt nivå selv når du endrer brennvidden. Sonys Direct Drive SSM (DDSSM) -system gir rask, nøyaktig og stille fokusering, og optisk presisjonsdesign minimerer endring av brennvidde. Alt dette gjør FE 24-105mm F4 G OSS til et utmerket valg for både stillbilder og filmer.

Profesjonell pålitelighet og bruk

Et fluorbelegg på fronten forhindrer at olje, smuss og vann kleber seg til fronten av linsen, og forenkler rengjøringen av linsen. Den er designet for å tåle støv og fuktighet, og en justerbar slipeknapp gir ekstra profesjonell brukervennlighet og pålitelighet.
 

SPESIFIKASJONER OG FUNKSJONER
G Lens – Standardzoomobjektiv
To AA-elementer (avanserte asfæriske elementer) gir enestående oppløsning
AR Nano overflatebehandling fra Sony eliminerer gjenskinn og skygger
Direct Drive SSM for stille og veldig presis fokuskontroll
Støv- og fuktbestandig modell 
NÆRGRENSE
0,38 m

MAKSIMAL UTVIDELSESFORHOLD (X)
0,31
FILTERDIAMETER (MM)
77
VEKT
663 g

Lenker
Min side