Skip to main content
Til toppen

Sony PS-LX310BT Helautomatisk platespiller med Bluetooth

Varenummer: 512918
Produktnummer: PSLX310BT.CEL
EAN: 4548736091948
inkl. mva.

Sony PS-LX310BT er en rem-drevet platespiller med Bluetooth, perfekt for deg som vil kose deg med den gamle eller nye vinylsamlinga i kombinasjon med dagens trådløse muligheter. Platespilleren er enkel å bruke og har en pickup-arm og en robust plate støpt i aluminium med tykt støvdeksel. Med andre ord, her får du den klassiske vinylfølelsen med klar og tydelig lyd.

Kabelfritt med Bluetooth

Med PS-LX310BT kan du kose deg med deg med tidløse vinylplater, helt uten å måtte trekke kabler til hverken høyttalere, soundbar eller hodetelefoner. Ved hjelp av Bluetooth-teknologi kan du høre dine favorittskiver via Bluetooth-høyttalere eller andre Bluetooth-enheter. Har du et stereoanlegg bruker den innebygde utgangen for å koble platespilleren til lydanlegget, spilleren har innebygget RIAA-trinn. Uansett hva du velger, går det raskt og enkelt å konfigurere den og få musikken i gang.

Enkel bruk med automatisk avspilling

Ved hjelp av platespillerens avspillingsfunksjon senkes pickup-armen automatisk, for å la musikk strømme ut av den tilkoblede Bluetooth-høyttaleren eller hodetelefonen. Når plata er ferdig, flytter armen seg automatisk tilbake til startsposisjon uten at du behøver å løfte en eneste finger.

Dersom du ønsker å få mest mulig lyd ut av vinylplatene dine, kan du enkelt justere forsterkningsbryteren til å matche lydnivået på plata, slik at du kan høre godlåtene i sin beste prakt uten forvrengning.

Ekte, god lydkvalitet

Her kan du kose deg med alle typer musikk med varm og myk lyd ved hjelp av platespillerens nøye konstruksjon og utvalgte komponenter. PS-LX310BT har en nydesignet pickuparm i robust aluminium som gir en mer presis følsomhet og stabil avspilling med fyldig lyd og kraftig bass. Sammen med et tykt støvdeksel og en stabil plateskive støpt i aluminium sørger for at lyden klinger tydelig fram med redusert forvrengning.

Lenker
Min side